2777
2789
عنوان

ب نام تنها خدای یگانم 🌱ب نام الله🕋

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 194 پست

یکسال ونیم ی ماشین میخام بخرم نمیشه پولش جورمیشه ها میره ۲۰۰ از باقی پولش مونده اینقدر چله و ذکر خوندم 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

یکسال ونیم ی ماشین میخام بخرم نمیشه پولش جورمیشه ها میره ۲۰۰ از باقی پولش مونده اینقدر چله و ذکر خون ...

ععزیزم این کاری ک تو تاپیک گفتم مرحله اولش قران هست با دقت انجام بده بعد ذکر های الله خیر الرازقین ۵۰۰ تا در پنج نوبت بخون 

و حسبی الله ۱۹۰۰ تا هر روز 

یقین بدون حتما میشه حتما حتی ذره شک نکنه من بهت یقین میدم تو اون ماشین رو خریدی 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ععزیزم این کاری ک تو تاپیک گفتم مرحله اولش قران هست با دقت انجام بده بعد ذکر های الله خیر الرازقین ۵ ...

اها مرسی ‌گلم ایشالا ابشالا

خیر الرازقین هر نوبت ۵۰۰تا یا هربار ۵۰۰؟؟

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اها مرسی ‌گلم ایشالا ابشالاخیر الرازقین هر نوبت ۵۰۰تا یا هربار ۵۰۰؟؟

ان شاءالله عزیزم یقین بدون خریدی یعنی مطمنم انجام بدی میخری 

بله عزیزم هر روز در ۵ نوبت 

مثلا صبح و نزدیک ظهر 

ظهر 

عصر 

شب 

جمعا میشه ۲۵۰۰ تا 

خودت زمان بندی کن 

لطفا مرحله اول قران رو حتما انجام بدی باید اطرافت نور و انرژی جمع بشه تا ذکر برات تاثیر بزاره 

وگرنه هزاران نفر ذکر میگن ایا تاثیر گذاشته مگر آنان ک هاله انرژی نورانی دارن یعنی در زندگیشون زیاد ذکر گفتن و گناه نکردن

ان شاءالله عزیزم یقین بدون خریدی یعنی مطمنم انجام بدی میخری بله عزیزم هر روز در ۵ نوبت مثلا صبح و نز ...

چشم حتما اگر بشه که حسابی دعات میکنم

سلام برای ذکر یا فتاح گفتین الله فتاح

با ضمه بخونم اللهُ فتاح....درسته؟

بعد من برا کار و درآمد می خونم زن و شوهر بیکار شدیم 

لطفا دعا و ذکر بگین

ضمن اینکه استغفار شروع کردم و سپاسگزاری

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
منم پیشنهاد میکنم قران ک کلام خداست بخونین من خوندم نمیتونم ک استغفرالله کفر کنم بگم حاجت من رو معصو ...

من خودم حافظ قرآن هستم .. بحث ما هم بی فایده هست ولی دیدین که خیلی ها گفتن دارین اشتباه میکنین عزیز .. موفق باشین .. 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

سلام برای ذکر یا فتاح گفتین الله فتاحبا ضمه بخونم اللهُ فتاح....درسته؟بعد من برا کار و درآمد می خونم ...

سلام عزیزم بله درسته اونجوری بگین 

برای درآمد و رزق 

ذکر الله خیر الرازقین بگین 

و اول تو تاپیک ک گفتم قران بخونین بعد ک تموم شد الله خیر الرازقین بگین اگه میخواین خیلی رزق داشته باشین در ۵ نوبت ۵۰۰ بار بگین جمعا در روز میشه ۲۵۰۰ تا 

من خودم حافظ قرآن هستم .. بحث ما هم بی فایده هست ولی دیدین که خیلی ها گفتن دارین اشتباه میکنین عزیز ...

حافظه قران خوبه حافظه رو قوی میکنه 

شما فارسیش هم حفظ هستین! چون زبان ما عربی نیست باید فارسی بخونیم متوجه بشیم کلام خدا چیه و چه امر کرده 

شما هم موفق  باشین 

سلام عزیزم بله درسته اونجوری بگین برای درآمد و رزق ذکر الله خیر الرازقین بگین و اول تو تاپیک ک گفتم ...

خیر دنیا و آخرت ببینید انشاءالله 🙏🙏🙏🙏

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
حافظه قران خوبه حافظه رو قوی میکنه شما فارسیش هم حفظ هستین! چون زبان ما عربی نیست باید فارسی بخونیم ...

خیر ولی عربیم خوبه آیه ها رو متوجه میشم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

مممنونم عزیز 

ان شاءالله زندگیتون پر از رزق روزی پر برکت باشه خدا نظر کنه بهتون ان شاءالله 

چون روزی پر برکت تموم نمیشه 

و ذکر هارو تو قلبت نگو با صدای بگو ک خودت بشنوی 

و مثلا گفتی الله خیر الرازقین ب زبابت جاری کردی ک بعد مدتی صبر داشته باش تا در های رزق رو خداوند براتون باز کنه ادامه بدین قعط نکنین 

و وقتی میگین ب معنیش هم تو ذهنتون توجه کنید 

الله خیر الرازقین خدا بهترین روزی دهنده هست 

و بعد رسیدن ب خواسته هاتون قعط نکنین روزانه اگه حتی ۱۰۰ تا شد بگین تا انرژی رزق ازتون قعط نشه