2777
2789
عنوان

ب نام تنها خدای یگانم 🌱ب نام الله🕋

| مشاهده متن کامل بحث + 2199 بازدید | 194 پست
فقط خدا کفر نکن تو از بنده خدا نخواه فقط خدا

فکر کنم شما سنی هستید عزیزم درسته ؟ 

ما شیعیان توسل رو کفر نمیدونیم گلم .. در ضمن درسته که نیت شما خوب و پاک هست ولی راهنمایی کردن اشتباه گناه سنگینیه عزیزم 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

حتما عزیزم ذکری برای ازدواج هست بسیار مجرب. اگه خدا واست اون فرد رو بخواد با این ذکر صدرصد میرسی اگه ...

عریزم من تاپیک قبلتو دیدم

میشه ی ذکر بگی که طرف محبتش بیشتز بشه؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم شما سنی هستید عزیزم درسته ؟ ما شیعیان توسل رو کفر نمیدونیم گلم .. در ضمن درسته که نیت شما خو ...

نخیر عزیزم 

شیعه هستم 

البته ک عبادت خدا شیعه. سنی.مسیحی نداره 

خدارو مستقیم خطاب دادن خیلی شیرینه این ک از گناهان پاک بشی و مستقیم با خدا حرف بزنی لذت بخش ترین عبادت هست 

هیچ یک از پیامبران توسل نکردن ب پیامبر دیگه ای مستقیم حرف زدن و خودتون قران رو بخونین کلام خداست متوجه میشین خدا توسلی نگفته 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
فکر کنم شما سنی هستید عزیزم درسته ؟ ما شیعیان توسل رو کفر نمیدونیم گلم .. در ضمن درسته که نیت شما خو ...

نخیر عزیزم 

شیعه هستم 

خدارو مستقیم خطاب دادن خیلی شیرینه این ک از گناهان پاک بشی و مستقیم با خدا حرف بزنی لذت بخش ترین عبادت هست 

هیچ یک از پیامبران توسل نکردن ب پیامبر دیگه ای مستقیم حرف زدن و خودتون قران رو بخونین کلام خداست متوجه میشین خدا توسلی نگفته 

نخیر عزیزم 

شیعه هستم 

عریزم من تاپیک قبلتو دیدممیشه ی ذکر بگی که طرف محبتش بیشتز بشه؟

عزیزم واسه جذب محبت ک عزیزشدن 

باید ذکر الله الرحیم رو بگی ۴۰۰۰ مرتبه با صدا ک گوشت بشنوه 

و برای زیبایی هم این ذکر هست 

قبلا قرآن رو گفته بودم خوندیم ب این نیت؟

عزیزم واسه جذب محبت ک عزیزشدن باید ذکر الله الرحیم رو بگی ۴۰۰۰ مرتبه با صدا ک گوشت بشنوه و برای زیبا ...

قران رو باید ترجمه فارسیش رو بخونیم ک این ذکر جواب بده؟

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

بله عزیزم باید این رو انجام بدی تا امواج بد از کودکی تا الان ازت قعط بشه بعد ذکر الله الرحیمن روزی ۴۰۰۰ بار بگی پیش هر کسی ک بخوای عزیز میشوی دوست داشتنی همه احترام میزارن واست 

عشق همسر یا هر کسی ک دوستش داری برایت بیشتر میشود دو چندان 

و ان شاءالله معجزه های دیگه چون دریجه معنوی رو واسه خودت باز میکنی این ذکر رو اگه برای چیزی انجام دادی باید هیچ وقت قعط نکنی مثلا روزی هم ک ۴ روز اینا نتونستی همش رو بگی باید کدش رو بگی مثلا کد ۴۰۰۰ میشه ۴۰ تا یا ۴۰۰ تا 

چون اگه وقتی ب خواستت رسیدی قعط کنی کن امواج محبت کم میشه واست 

اول این رو انجام بده

بنام خالق نور با سلام بزرگوار اگر گوش ب عرایضم دهید یقین داشته باشید آرزو های شما در زندگیتان متجلی میشود قران را ب مدت ۱۵ روز بخوانید اگر واقعا فرصت ندارید میتوانید تا ۲۵ روز قران را ختم کنید
قران را ب زبان مادری بخوانید هر زبانی ک بهتر مسلط هستید اگر فارسی دوس داری فارسی بخوانید
از ابتدای قران بخوانید تا انتها .اگرپریود شدید اشکالی ندارد وضو بگیرید و قران را بخوانید و اعجاز خداوند در زندگیتان ببینید در مدت خواندن قران ۲۰۰۰ مرتبه ذکر الله غفور بگوید مثلا صبح قران بخوانید شب ذکر بگید ب قبرستان نروید ک امواج طلسمات و جادو جذب میکنید و لباس سیاه نپوشید ک امواج منفی جذب میشود اگر جنب شدید حتما غسل کنید و بعد قران را بخوانید .لاک و کاشت ناخن و تتو مانع از وضو گرفتن نیست میتوانید راحت وضو بگیرید و یا غسل کنید
قران را ب صورتی بخوانید ک صدای خودتان را بشنوید در موقع خواندن قرآن لزومی ب حجاب کامل نیست
مهم خواندن قرآن است ارتباط مسقیم با خدای خودتان اگر دعا دارید یا طلسم ب دریا بیندازید مجالس غمگین نروید تا انرژی منفی جذب شما نشود .
ب خدا و کتاب خدا اعتماد کنید و ب خودش متوسل شوید

[QUOTE=369434404]برای نجات .بری اینکه خدا در آغوشش بگیرت و خیالت راحت باشه جات امنه خیالت راحت باشه بخشیدت و رهات نمی ...[/QUOTE

کاری ک تو تاپیک نوشتم انجام بده قران رو 

و الله غفور زیاد بگو 

و بعد تموم شدن از خدا بخواه برات نشانه بده این ک بخشیده شدی جات امنه یا هر چی از هر کجا بخواد واست نشونه میده 

حرف زدن با خدا و ذکر گفتن خییلی تورو ب خدا نزدیک میکنه خودت بعدا میفهمی

نخیر عزیزم شیعه هستم البته ک عبادت خدا شیعه. سنی.مسیحی نداره خدارو مستقیم خطاب دادن خیلی شیرینه این ...

درسته با خدا حرف زدن خوبه ولی توسل معنیش اینه که اولا اون امام یا معصومی که خیلی لولش از ما بالاتره پیش خدا برا ما واسطه بشه تا خدا حاجتمونو بده و دوما خدا همه اختیارات عالم رو در اختیار معصومین قرار داده شما بخوای یا نخوای از دست معصوم داری حاجت میگیری و این خواست خدا بوده و کفر نیست به هیچ وجه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

درسته با خدا حرف زدن خوبه ولی توسل معنیش اینه که اولا اون امام یا معصومی که خیلی لولش از ما بالاتره ...

من از دست خدا حاجت میگرم نه از معصومین 

من از دست خدا حاجت میگرم نه از معصومین

چی بگم خب شما مصمم هستین رو حرفتون.. ولی پیشنهاد میکنم یه تحقیق بکنین در این زمینه ها 

چی بگم خب شما مصمم هستین رو حرفتون.. ولی پیشنهاد میکنم یه تحقیق بکنین در این زمینه ها

منم پیشنهاد میکنم قران ک کلام خداست بخونین 

من خوندم نمیتونم ک استغفرالله کفر کنم بگم حاجت من رو معصومین میدن حاجت من رو خدا میده 

من از دست خدا میگرم نه از دست معصومین