2777
2789
عنوان

صادقانه پاسخ دهيد

222 بازدید | 10 پست

مدتيه دارم تحقيق ميكنم براي دكتر بيني كسي يا اطرافيان يا دوستانش پيش دكتر سامان عمل كردن پيجش كه خيلي خوبه ميخواستم بدونم طبيعي عمل ميكنه يا خير

شهرستان هستم دكتر خوب نداريم تو اين زمينه 

من ایشونو نمیشناسم  ولی محی صفت کارشون فوق العاده س

والا كاراي محي صفت خوشم نيومد تو پيجش همه فانتزي و نيمه فانتزي ميخوام طبيعي باشه كه كسي متوجه نشه عمل كردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا كاراي محي صفت خوشم نيومد تو پيجش همه فانتزي و نيمه فانتزي ميخوام طبيعي باشه كه كسي متوجه نشه عم ...

عزیزم من چند بار مطبشون رفتم خودمم پیششون جراحی کردم 

من خودم نیمه فانتزی میخاستم و الان بشدت راضیم 

اون دیگ بستگی ب خودتون داره طبیعی هم عمل کردن 

درکل کارشون حرف نداره 

عزیزم من چند بار مطبشون رفتم خودمم پیششون جراحی کردم  من خودم نیمه فانتزی میخاستم و الان بشدت ...

خيلي عجيبه و مشكوك هيچ كامنت منفي دربارش نيست بالاخره ناراضي داره هر پزشكي

خيلي عجيبه و مشكوك هيچ كامنت منفي دربارش نيست بالاخره ناراضي داره هر پزشكي

اونک ارع 

ولی خب من چند بار مطبشون رفتم کسی ناراضی نبوده 

خودمم خیلی تحقیق کردم مطبشون رفتم و تو پیجشون از کسایی ک عمل کرده بودن پرسیدم اوکی بودن همشون.

رفت و امد سخت ميشه مدام برم بيام  

ارع دیگ یا باید شهر خودتون عمل کنید 

یا اینک اینجاهم میتونید ی هفته خونه دوست اشنا فامیل بمونید چون ی هفته بعد عملتون آتلتونو برمیداره 

بعد اونم هر ۱۵ روز عکستونو براشون میفرستین نیاز نیست حضوری برید