2777
2789

یا نه ، اطرافیان شما هم پُر توقع اند؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم از هیچکس هیچ توقعی ندارم

هیچوقت هیچوقت!!!

ولی هر کس به من میرسه از من توقع داره

یا حتی از همسرمم همه توقع دارند

اینو بخر

پول قرض بده

قبض های ما رو پرداخت کن

ضامن شو برای وام

کمک کن غذا بپزیم

و

و

و

بعد به خدا قسم یه خواسته کوچولو ازشون داشته باشیم:

وای ما وقت نداریم ، حال نداریم ، ساعت خوابمون به هم میخوره ، پول نداریم و و و

اصلا آدم میمونه چی بگه

تازه همین آدم ها هیچوقت به روی خودشون نمیارن مثلا پولی که قرض گرفتند پس بدهند

یعنی همیشه خدا یه طرفه!!!!! 

در کل اینطوریه که بهشون مثلا ۱۰۰ میلیون قرض دادیم ولی اگر بگیم ۱۰۰ هزار بده ناراحت میشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی دلم گرفته ، صرفا جهت درددل تاپیک زدم 🥺🥺🥺

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همین بود حقوقمو میگرفت منم دیگه نرفتم سرکار بعضی وقتا بعش میگم میگه فکر میکنی کم خرج میکنی جالب اینجاست نهایت هردوسه ماه ی میلیون میریزه یک میلیونو سرتو تکون میدی تموم‌میشه چی بگم منم دلم پره سال اولمه ذوق و شوق نه پول داریم اجیل بگیریم نه لباس فکر کن انقد اوضاعمون بد شد که بابام یواشکی بهم کارت داد خیلی حس بدی دارم 

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
شوهر منم همین بود حقوقمو میگرفت منم دیگه نرفتم سرکار بعضی وقتا بعش میگم میگه فکر میکنی کم خرج میکنی ...

دست بابات درد نکنه 🙃

وااااای خداااا منو اگه خانوم کنی !!!! 🤣🤣🤣 یه چیز دیگه ام یادت رفت : چیکار کردی برام ؟! 🤣🤣

خوبه تو عمرت یه کار برا من کردیااا حالا هی بگوش!!! 🤣🤣

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
به نظرم هم خودت هم همسرت رو مهارت نه گفتن کار کنید

اتفاقا همیشه میگیم نه

بعد میبینیم طرف گیره ، واقعا گرفتار شده و این باعث میشه از پولی که داریمم لذت نبریم پس به توافق می‌رسیم که اوکی باید کمک کنیم 🙃🙃🙃🙃

من از اینکه کمکشون میکنیم اصلا ناراحت نمیشم ، از اینکه وقتی ما خواسته ای داشته باشیم حتی مثلا ساعت خوابشون هم مهم میشه ناراحت میشم 

طرف پدری بشدت پر توقع انگار نوکر دم در خونشونیم طرف مادری نه

برای ما که همه توقع دارن چون پدرم از همشون وضعش بهتره داییم چهار میلیون قزض کرد رفت خونشو سرامیک کرد اصلا نگفت قرض بابامو بده مامانم جلو بابام سرشکسته اس جوش میزنه ناراحتی اعصابم داره پمپ بنزین ارث کرد به بابام اینا حق عمومو خرید بعد سند درست حسابی نزد ی تیکه کاغذ داد بعد ده سال گفت صد میلیون بده سند بزنم بابای من ساده چون عموم چشاش اشکی شده داده😏سال به سال ی تعارف نمیزن به خونشون چی بگم دیگه شوهرعمم یکسر پول قزض میکنه دنبالش نمیاد پس بده دل ما که از همه خونه خون

وااااای خداااا منو اگه خانوم کنی !!!! 🤣🤣🤣 یه چیز دیگه ام یادت رفت : چیکار کردی برام ؟! 🤣🤣 خوبه ...

یا مثلاً:

میخواستی نکنی!!!!!!!!!

اتفاقا همیشه میگیم نه بعد میبینیم طرف گیره ، واقعا گرفتار شده و این باعث میشه از پولی که داریمم لذت ...

به نظرم دلسوزی اشتباهه وقتی کمک خواستن به اینکه کاری خواستی برات انجام ندادن فکر کن باید تو این دوره زمونه بی رحم باشی

برای ما که همه توقع دارن چون پدرم از همشون وضعش بهتره داییم چهار میلیون قزض کرد رفت خونشو سرامیک کرد ...

تو چقد منیییییی:)

شوهر عمه منم ورشکست شد کارخونه داشت همه چک هاشو بابام پاس کرد تومور مادرش سرطان خواهرش سرطان پدرش جهاز و دانشگاه ۵ خواهرش ماشیناشون خونه هاشون همه رو پدرم داده الانم مارو محل نمیزارن موجودی کثیف تر لجن و چندش تر از اینا نیس

تو چقد منیییییی:) شوهر عمه منم ورشکست شد کارخونه داشت همه چک هاشو بابام پاس کرد تومور مادرش سرطان خ ...

به نظرم تقصیر خانواده خودمونه که جوش همه میزنن همه رو ادم حساب میکنن همین عموم که پولای بابام و بالا کشید خانوادش یجوری دماغشونو برای ما بالا میگیرن انگار کین جالب اینجاست از همه لحاظ ازشون سریم فقط اونا عملی و شهری ان ما خاکی و شهرستانی🫠مامان بزرگم مریضه یک و خورده ای پول قرصش میشه بیشتر وقتا میندازن گردن مامان ساده من چی بگم دیگه