2777
2789
عنوان

آیا بنظرتون این رابطه خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهتره به فکر زندگی خودتون باشین و دیگه نگران همسر سابقتون نباشین به اندازه کافی فرصت برگشت بو ...

درسته عزیزم، احساس گناه واقعا منو مریض کرده بعد تماس اخیر و اظهاراتش، با اینکه عقل و استدلالم خیانت رو رد میکنه و میدونم که منشا این احساسات چیه ولی سخته غلبه بر اونها.

باز هم ممنون از راهنماییت

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
فقط طلاقتو رسمی کن کاملا قانونی بعدش به زندگیت با الکس ادامه بده و بهش فکر نکن

اگه قوانین ایران اجازه بده 

ممنون از پیامت🙏

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

دوستان ممنون از راهنمایی همتون، ازینکه وقت گذاشتید و قضاوتتون رو به اشتراک گذاشتید

شب از نیمه خیلی وقته گذشته اینجا.

[QUOTE=331836985]زندگیم خوبه، الکس فوقالعاده است، قصدمون جدیه، ولی این سوال چند روزه ذهنم رو مشغول کرده که آیا من اخل ...[/QUOT

مثلاً چراغ قرمز یک قانونه اما وقتی که از اون رد بشید

حقی رو ضایع کردی 

پس قانون و شرع و عرف هم قسمتی از اخلاقه

و شما مرتکب اشتباه شدید 

طلاق نگرفتن بخاطر قوانین ایرانه، بخاطر نبودن ما. اینجا قانونی جدا محسوب میشیم و ۲ سال و نیم جدا بودی ...

نه خیانت نبوده

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
خیلی پیامت برام آرامش بخش بود، انگار یکی صفحه صفحه زندگیم رو با دقت خونده. تک تک جملاتتون دقیقه.&nbs ...

عزیزم خوشحالم تونستم حتی کم هم شده از نگرانیت کم کنم.

قوی باش و خوشحال، حتی بیشتر خوشحال و شاد باش تا قوی!!

ما آدمها هرچقدر هم لوس و نازپرورده باشیم بازم به وقتش خیلی بیشتر از توانمون قوی هستیم..وقتی تو اوج بحرانیم خیلی درکی از بلایی که سر خودمون آوردیم نداریم ولی وقتی به آرامش رسیدیم تازه میفهمیم که دیگه نایی برامون نمونده.

/امیدوارم که بحرانهای زندگیت رو گذروندی و از دوره قوی بودنها گذر  کردی، من دقیقا همسن شما هستم و با همه شدنها و نشدنهای زندگیم کع روبرو میشم تازه میفهمم من خیلی جاها میتونستم بیخیال و شاد باشم ولی قوی بودم !!

۲ ماهی میشه که شروع کردم با خودم مهربون باشم به خودم بیشتر حق بدم . ازت میخپام شاد باشی و بحظه های زندگی و عاشقی کردن لذت ببری و این عشق رو حق خودت بدونی.

شما به وقتش دلسوز و متعهد بودی ولی طرد شدی پس دیگه هیچ دینی بر گردنت نیست.

فکرشو بکن تو شوهر داری  هم زمان الکس هم هست😂😂😂😂😂😂😂

هر هر داره الان؟

وقتی تو یه کشور دیگه ک هیچکیو نداره

شوهرش گفته نمیخامت برو

بعدم گفته از این تایم ب بعد آزادی بری دیت

فقطم یه اسم بوده تو شناسنامه این

این باید مینشت پای همچین آدمی؟؟؟

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

اسی دلم خنک شد از کاری ک با شوهر سابقت‌کردی

اگ ادم درستی بود اول مهاجرت تنهات نمیذاشت

توام حق داشتی رفتی دنبال زندگی‌خودت

و خیلی دیر ب خودش جنبیده و تو‌دیگ مسئول نیسی در برابرش ک بخای ارومش کن

رابطتو کلا باهاش قطع کن و ب زندگیت با الکس ادامه بده

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
درسته عزیزم، احساس گناه واقعا منو مریض کرده بعد تماس اخیر و اظهاراتش، با اینکه عقل و استدلالم خیانت ...

مطمئن باش اگه به شرع و قانون احترام میذاشتی

الان دلیلی برای اضطراب و دلهره نبود

والی تا مادامی که هستید این احساس در دل شما

خواهد بود و شما رو فرسوده خواهد کرد

حتی اگه برای مدتی بر این احساس غلبه کنید

روزی دوباره بر خواهد گشت 

اخلاق تواین مورد مگه بدون وابسته بودن به قانون ممکنه ؟ 

مثل این میمونه شما از همسرت قانونا طلاق گرفتی بری تو رابطه با کسی بعد بگی نکنه خیانت باشه

یا با دوست پسرت کات کردی بعد بری تو یه رابطه دیگه یهو بیاد بگه خیانت کردی 

حتما قرارداد ازدواج شما باطل نشده که اسم خیانت رو وسط کشیده 

اگه قانونا امضای طلاق رو نزدی بله خیانته 

اما اگه جدا شدی دیگه چه خیانتی !

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

عزیزم خوشحالم تونستم حتی کم هم شده از نگرانیت کم کنم. قوی باش و خوشحال، حتی بیشتر خوشحال و شاد باش ...

شما قلب و بیان بسیار زیبا و قوی داری

بله همیشه از جانب دیگران به قوی بودن متصف شدم. ولی فکر کنم کافیه، نیاز دارم که از زندگی لذت ببرم و خوشحال باشم مثل الکس:)

خوشحالم که شما هم راهش رو پیدا کردی. 

همسن و هم‌نسل و همدرد و همدل❤️