از نظر من ذره ای خیانت در حق همسر سابقتون نکردین، چون شاید ازدواج و معیار تعهد در ایران اسمی باشه که تو هنوز تو شناسنامه هست ولی در واقعیت تعهد و عشق و کیفیته اصل رابطه هست که نشون میده این رابطه تموم شده یا حثهیر.
وقتی شما سالها نه رابطه احساسی و حمایتی داشتید نه رابطه جنسی، جدا زندگی میکردید، دغدغه ها و برنامه های متفاوت برای زندگیتون داشتید، وقتی طرفتون حتی برای دیدن شما هم نمیومد معلومه که این رابطه تموم شده. به این فکر کنید که اگر ایران بودید و این شرایط براتون تکرار میشد ممکن بود پروسه طلاقتون اینقدر طولانی باشه؟ من یقین دارم که همون سال اول حدا شده بودید و هرگز کار به جایی نمیرسید که حتی بخوایید خونه جدا بگیرید!!
پس مطمئن باشید اگر هنوز ایشون رو به اسم همسر تو شناسنامتون دارید همش به خاطر عوارض غربت هست نه علاقه.
تمام حسها، رابطه ها، خوشی ها و غم های مشترک این رابطه خیلی قبل تر تموم شده و بهتره بگید که جدایی شما سالها پیش اتفاق افتاده. این فقط یک دلیل کلی بود کع گفتم ولی جزییات خیلی بیشتری هم میشه گفت که نشون میده شما به رابطتون خیانت نکردید فقط شرایط پیش اومده رو برای خودتون هضم کردین و سعی کردین با شروع رابطه سالم جدید از افسردگی نجات پیدا کنید که به نظرم درست تربن کار بود.