2777
2789
عنوان

سبزه عید ام 😭😭😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 115543 بازدید | 309 پست
واقعا پس میزارمش جلو افتاب

تند تند هم آبش نده. روزی یک بار آب بده و آبشم کامل خالی کن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دقیقا؟؟؟😐😐😐

چون ماهی قرمز زود میمیرن گناه دارن بخدا 

سبزه هم خودت تصور کن چقدررررر حبوبات مثل گندم ماش عدس و اینا حروم میشه واسه یه ظرف سبزه 

الان دو سه ساله هسته نارنج رو میکارن خیلی هم قشنگتره ماندگاری بالایی هم داره بعد از عیدم جای گلدون میشه ازش استفاده کرد 

رابطه کونی برقرار کن با شوهرت

قرص هات دیر شد

بدبخت

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
برای من دوردز بود پیش بخاری شعله بالا بوو هی خشک میشد

خوب باید شعله کم باش الآنم روزی دوسه بار روش یا اسپری کن یا یک روز دیگه دستمال مرطوب بذار....مال من اینطوری بود بعد دوروز شد عکسی که می بینی البته اینها کنجده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بابا همین چند روز پیش مامان منم عین شما سه روز خیسوند ریخت تو ظرف روش پارچه کشید خراب شد

چون ریشه هاش کوچولو خشک میشن باید چند روز بمونه داخل پارچه نمدار روهم ریشه بنداره بچسبه به هم بعد بکشید توظرف

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

عکس دوم مال یکی دوروز قبله اینجوری که شد دستمال را برداشتم اماباید مرطوب باشه آب زیاد نزنی کپک میزنه 

من یک دستمال کاغذی مرطوب میذارم روش خشک بشه کمی آب روش اسپری میکنم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین منم سبزه عدس کاشتم دقیقا 16 ام خب دو روز که عدس ها تو گذاشتی خیس خورد میریختی تو ظرفی که میخوا ...

یعنی فقط روش پارچه میزارید اصلا زیرش پارچه ننیزارید؟ 

من خونم افتاب گیر نیس بخاری بزارگ اوکی هس؟ 

یعنی فقط روش پارچه میزارید اصلا زیرش پارچه ننیزارید؟  من خونم افتاب گیر نیس بخاری بزارگ اوکی ه ...

اره منکه فقط روش پارچه میزارم فک نکنم لازم باشه زیرش هم پارچه بزارین چون سبزه عدس روزای اول فقط به رطوبت نیاز داره نه جایش باید گرم باشه نه سرد

🪽🩰

ی جورایی هم نظریم 😁

فکر میکنن چون این رسم مثلا از زمان‌های قدیم مرسوم بوده و نسل به نسل هم انجام دادن درسته و باید همچنان ادامه اش بدن بابا انسان قابل تغییره و هرچیزی شاید فقط زمان خودش درست بوده اما الان دیگه نیییییست