2777
2789
عنوان

میشه اونایی که روزه میگیرن بیان

996 بازدید | 79 پست

بچه ها چجوری روزه میگیرید ؟ چرا من نمیتونم 

هم‌تو نماز تنبلم هم تو روزه گرفتن 

دوران مجردیم تاجایی که میشد انجام میدادم چقدرم حال روحیم خوب بود. ولی الان اصلا 

الآنم بخاطر اینکه بچم بیدار شده بیدارم

میشه به منم کمک کنید؟

روزه ک چون جوش هست خیلیا میگیرن

نماز سخت تره چون ۳ بار در روزه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزه ک چون جوش هست خیلیا میگیرن نماز سخت تره چون ۳ بار در روزه

نماز پنج دقیقست سه بار،کجاش سخته

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

یه دونه بگیر مشتاق میشی 

وقتی ماه رمضان به آخرا میرسه ناراحت میشی که چرا داره تموم میشه اصلا یه حال وهوای خاصی داره یه ارامش خاصی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
استغفار زیاد بگو،ایت الکرسی تعداد ۲۱بار هر روز بخون انرژی منفی ازت برداشته شه

به نظرم جو جامعه‌ هم بی تاثیر نیست. من خودم روزه نمی‌گیرم 

ولی بیرون میرم انگار نه انگار ماه رمضونه. همه درحال خوردن 

پیش خودم میگم پس منم نگرفتم خیلی مهم نیست 

خیلی حس خوبی داره روزه گرفتن خدایی،یه جور تمرین اراده هست انگار،به مغزت یاد میدی که سریع سمت خواسته هاش نره

بعد از یه گرسنگی حسابی غذا میخوری،تازه رضایت خالق رو هم بدست آوردی

به لحاظ علمی هم خیلی تاثیرات مثبتی روی بدن داره من اخیرا ویدیویی دیده بودم که میگفتن روزه باعث جلوگیری از سرطان میشه 

نگو نمیتونم شما که میگید قبلا روزه و نماز میخوندی پس قطعا الان هم میتونی 

من اصلاااا معتقد نیسم به حجاب و ... هم اعتقاد ندارم ولی نماز روزه واقعا ارامش داره ببین به این دید ...

روزه رو نباید به دید رژیم ببینی،فقط وفقط باید بخاطر خدا باشه همه چی

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)