2777
2789
عنوان

بنظرتون سقط میشه؟

238 بازدید | 13 پست

تازه فهمیدم باردارم تیتر بتام ۷۰بود الان ترشحاتم رگه های خون داره هنوز قلب تشکیل نشده بشدت سردرد دارم میگن لک لانه گزینیه مگه اول لانه گزینی اتفاق نمی افته بعد بتا بالا بره؟لطفا راهنماییم کنید سردرگمم

ربطی نداره 

حتما دلیل نیست ک سقط بشه 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

انشاءالله که سقط نمیشه ومیمونه برات..توکل بر خدا

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره  حتما دلیل نیست ک سقط بشه

پس این خونابه چیه رفتم دکتر گفت چون قلب تشکیل نشده شیاف نمی‌دم بتام پایین بود خیلی ریلکس گفت حالا تا بعد سیزده بدر صبر کن بیا سونو بنویسم

دکتر گفت قلب تشکیل نشده شیاف نزار همه میگن شیاف استفاده کنم

خب‌ عزیزم هنوز زوده اصلا برای این که قلب جنین تشکیل بشه دکتر میگه اگر تشکیل نشه سقط سخت میشه چون شیاف استفاده کردی پس اگر شیاف گفته نزار استارحت کافی داشته باش کار سنگین اصلا نکن 

🌿❤️🌷

سلام عزیزم تازه آزمایش بارداری دادی و مثبت شده دکترت رو چه حسابی تشخیص داد قلب تشکیل نشده؟؟این معلومه که بچه ای که تازه درحال تشکیل شدنه قلب نداره...این عددت نشون میده که تازه اوایل بارداری هست عددبتارو تکرار کن تیتر بتا..همون آزمایشگاه قبل باید بری...اما الان فقط باید آرامش خودتو حفظ کنی و صبورباشی..چون اگه سونو هم بفرسته شمارو بااین عدد هرگز ساکش دیده نمیشه چع برسه جنین ...زیر هزار نشون نمیده اما اگه این ترشحات همراه با درد یک طرفه و شانه باشه یکم شرایطش فرقداره تنها راهش تکرار عددبارداری هست

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
سلام عزیزم تازه آزمایش بارداری دادی و مثبت شده دکترت رو چه حسابی تشخیص داد قلب تشکیل نشده؟؟این معلوم ...

سه روز پیش تست بتا دادم فردا تکرار کنم تقریبا باید چند باشه؟

ممنونم بابت راهنماییت❤️

سه روز پیش تست بتا دادم فردا تکرار کنم تقریبا باید چند باشه؟ ممنونم بابت راهنماییت❤️

فردا جوابشو بیار هر سه تا دوروز دوبرابر 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
پس این خونابه چیه رفتم دکتر گفت چون قلب تشکیل نشده شیاف نمی‌دم بتام پایین بود خیلی ریلکس گفت حالا تا ...

خاهرشوهر منم لکه بینی داشت مشکلی نبود

قلبشم ک شاید زوده

توکل کن به خدا

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤