2777
2789

صبرم خیلی زیاده هرچی بلا سرم اومده فقط تحمل میکنم هی میگم درست میشه دیدم ادمایی رو که بایه دعوای کوچیک حتی طلاق گرفتن ولی من فقط صبوری میکنم همش میگم ابرو مهمتره درهمه مسائل زندگی کار شوهر بچه واقعا صبرم یه حدی داره حتی مامانم هرچی بگه میگم شما درست میگی من اشتباه میکنم دیگه خسته شدم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غر میزنم🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من گند یه چیزی رو تا در نیارم ول نمیکنم

مثلا کتاب خوندن یهو میبینی ۱۰ تا کتاب رو ۲ هفته ای میخونم

قشنگ گندشو در میارم😂🤦🏼‍♀️

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

من کسی راجبم حرف بزنه همون لحظه باید جوابش و بدم حتی اگه رفت و آمد قطع شه،گریه میکنم بابت دل گرفتگی و دلتنگی ،پول دستم نباشه قاطی میکنم حس میکنم بدبختم.

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️