دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدمهای جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربههای جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میخوام برم کرم پودر و ریمل وتینت و روغن آرگان و ماسک ورقه ای بخرم
کرم پودر دارم ولی مال پوست چرب و پوستم جدیدا خشک شده
ریملمم سالهاس اسنس صورتی
ولی دیگه دوستش ندارم میخوام ایزادورا نارنجی بخرم
و اینکه لیزر رفتم
و همین
دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدمهای جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربههای جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
هیچ کدوم از این کارهایی که گفتی رو نکردم نه امسال نه سال های قبل نمیدونم چرا اینجوریم
کلا لوازم آرایشی ومراقبتی نمیخری؟
حتمااا امسال یه رژ بخر
خیلی زیاد حال وهوای آدم وعوض میکنه
من با یه رژ انقدر ذوق میکنم
کلا لوازم آرایشی ومراقبتی نمیخری؟ حتمااا امسال یه رژ بخر خیلی زیاد حال وهوای آدم وعوض میکنه من با ...
چرا ولی دم عید نو نمیکنم
لوازم آرایش دو سال به بار میخرم😂
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
عروسی برادرشوهرم بود کلی لباس خریدم که دیگه نمیخرم ..وسیله ارایشم کمی خریدم ..خودم خیاطم چشمم چیزی ر ...
خسته نباشید😍
حالا وقت هست برای خونه تکونی