2777
2789
عنوان

وای خدا من نمیدونستم که زنا فقط یکبار درماه شانس بارداری دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 82 پست
۳۰ سالمه .عزیزم میدونم ک بعد هر پریودی تخمک ازاد میشه و احتنال بارداری هست و ادم باید اقدام داشت باش ...

یک سوال، میتونم بپرسم چراتعیین جنسیت برات مهم؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
با خوندن عنوان و متن تاپیک فکرکردم کم سن و مجردی اما با نوشته های بعدش دوتا شاخ درآوردم از این همه ا ...

من مجردم میدونم البته اینا رو ما تو دوم دبیرستان خوندیم 😂😂😂 هر ادمی باید فیزیولوژی بدن خودشو بشناسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل تخمک گذاری اقدام کنی اسپرم چند روز تو بدن زنده اس و به همون یه تخمک می رسه.

میشه بعد اینک تخمک ازاد شد اقدام کرد؟؟اینطور بهتر نیست؟ک هم ایکس ها باشن هم وای ها .

جالب بود برام  واقعا گاهی معجزه خداست  خدا برات نگهش داره  شرمنده انقد سوال میپرسم ...

فدات عزیزم ممنون خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه اره دقیقا چهل روز بعد بارداریم دیدم پریود نمیشم رفتم و ده روزی عقب انداختم بی بی چک زدم و دیدم دو خط افتاده رفتم دکتر و سونو خود دکترم باورش نمیشد گفت دستگاه رو بردارم احتمال سقط هست اما خداروشکر که پسرم سلامت دنیا اومد

یک سوال، میتونم بپرسم چراتعیین جنسیت برات مهم؟

چون شرایطم یجوریه ک نمیدونم ایا بجه دومی بخام یا ن ...بایانک دختر و پسر برا خودم هیچ فرقی نداره اما طعنتهای دیگران منو ب ستو اوردن

با خوندن عنوان و متن تاپیک فکرکردم کم سن و مجردی اما با نوشته های بعدش دوتا شاخ درآوردم از این همه ا ...

مرسی عزیزم ..خب وقتی ادم مطالعه تو این خصوص نداشته باشه طبیعیه ک اطلاعاتش هم پایین باشه ...ب سطح تحصیلات و این چیزاهم نیست...تو دانشگاه با رشته برنانه نویسی ک از تخم و تخمک نگفتن برامون ...

چون شرایطم یجوریه ک نمیدونم ایا بجه دومی بخام یا ن ...بایانک دختر و پسر برا خودم هیچ فرقی نداره اما ...

خب کارت سخت، استرس خودش مانع بارداری، حرف دیگران چیه، بگوخدایا، هرکدوم بهترمیتونم تربیت کنم، اون قسمتم کن

خب کارت سخت، استرس خودش مانع بارداری، حرف دیگران چیه، بگوخدایا، هرکدوم بهترمیتونم تربیت کنم، اون قسم ...

خدا خودش ناظر ب همه چی هستش ...منم ب خدام گفتم هرکدوم رو ک خودت صلاح دونستی وارد زندگیم کن ...من خودم فارغ از این چیزام ولی شدم ی ادم روانی از دست اطرافیانم ....دیگه هیچ جایی تو بدنم برا تحمل حرفی وجود نداره

خدا خودش ناظر ب همه چی هستش ...منم ب خدام گفتم هرکدوم رو ک خودت صلاح دونستی وارد زندگیم کن ...من خود ...

خدابهتون توان بده، پس بسپاریدبه خدا، بهترین هانصیب وبهره اتون خواهدشد

عزیزجان، سریع اقدام کن منم اطلاعاتم کم بود، فقط تونت واینستا یک چیزهای یادگرفتم اگربتونی بنویسی وم ...

سونو ازوضعیت تخمدان ها ؟؟چ چیزی رو تو این سونو نشون میده؟بجز سلامتی تخمدان ها 

فدات عزیزم ممنون خدا عزیزان شما رو هم حفظ کنه اره دقیقا چهل روز بعد بارداریم دیدم پریود نمیشم رفتم و ...

ممنون عزیزم 

خداراشکر 

حالا بیشتر موارد مثل شما بچه دختر میشه چون تخمک گذاری قبل روز ۱۴ بوده 

وقتی خدا برات چیزی در نظر بگیره دیگه احتمالات و علم نمیتونه دخالتی بکنه 

ایشالله قسمت و روزی استارترم بشه 

خدا خودش ناظر ب همه چی هستش ...منم ب خدام گفتم هرکدوم رو ک خودت صلاح دونستی وارد زندگیم کن ...من خود ...

بنظرم برو iui کن هم میتونی بگی تعیین جنسیت کنن برات هم هزینه آنچنانی نداره زیر ۵ تومن میشه ، البته تو مراکز ناباروری برو که هم هزینه کمتر بدی هم دقیق تر از مطب هستن

یه چیز صددرصد نیست ولی احتمال بارداری را ۳۶ درصد بالا می‌بره و خب ۷۰ درصد هم جنسیت دلخواهت میشه