2777
2789
عنوان

وای خدا من نمیدونستم که زنا فقط یکبار درماه شانس بارداری دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 82 پست
تخمک گذاری همیشه ۱۴ روز بعد از روز اول پریود اتفاق میوفته مثلاً من امروز ۲۳ اسفند پریود شدم ۱۴ روز ب ...

دقیام بعد از این چهارده روز یه همون شب چهاردهم باید هرشب یا سه شب پشت سر هم رابطه داشته باشی تا حامل بشی

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من پریود شدم بعد هفت روز خیلی ببخشید نزدیکی داشتیم بعد شوهرم رفت مسافرت من دستگاه هم گذاشته بودم ...

میشه بپرسم چطور با وجود دستگاه باردار  شدی دستگاه در اومده بود یا چی؟ چون منم گذاشتم و اصلا و ابدا بچه نمیخوام برای همین میترسم

چه جالب یعنی دوتا تخمک را تو دوتا تاریخ متفاوت از هم با فاصله آزاد کردی؟

آره برای خودمم جالب بود یه بارم ده روز پریودم عقب افتاد رفتم دکترم دستگاه داشت گفت داری تخمک آزاد میکنی ولی دو سه روز بعدش پریود شدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میشه بپرسم چطور با وجود دستگاه باردار  شدی دستگاه در اومده بود یا چی؟ چون منم گذاشتم و اصلا و ا ...

عزیزم من دوسال بود گذاشته بود مبلمان سنگین جابجا کردم فک کنم بخاطر اون بود 

برنامه ی یک زن رو نصب کن پریوداتو ،روز دقیق تخمک گذاری و ...همه رو قشنگ بهت نشون میده هر ماه  ...

نمیاد بالا خدا اینرنت افتضاح.مثلا خاستم از گوگل سرچش کنم