2777
2789
عنوان

وای خدا من نمیدونستم که زنا فقط یکبار درماه شانس بارداری دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 82 پست
ی سوالی ذهنم مثل خوره میخوره .سوالم اینکه .ازاونجایی ک میگن اسپرم وای زودمیمیره ولی سرعتش بیشتر ایکس ...

پریودهات چندروزه است؟

بعداقدام بهم نریخته؟

چندمدت اقدام هستید؟

جدول تخمک گذاری باتوجه به چندروزه بودن سیکل تونت هست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزدقیق تخمک گذاریت میدونی؟ زمان اقدام معمولا چون رحم آماده میشه پریودی عقب وجلو میشه برای همین به ...

رفتم سونو دیشب روز ۱۴ بود گفت معلوم نیست کی ازاد شده دیگ اصلا راهنماییم نکرد ...چون هرماه دقیق نمیشم همیشه میوفته جلو دو س روزی ...کیت هم زدم اصلا خطی نیومد دریغ حتی از یک خط ...

پریودهات چندروزه است؟ بعداقدام بهم نریخته؟ چندمدت اقدام هستید؟ جدول تخمک گذاری باتوجه به چندروزه ...

ی بار ۲۸ روزه یبار ۲۷ روزه یبار هم اتفاقی ۲۶ روزه ...اصلا اقدام نکردم از بس دکترا اینور اونورم کردن خدا خیر نده بهشون خون تو دلم کردن حتی نگفتن میتونم اقدام کنم یا ن 

رفتم سونو دیشب روز ۱۴ بود گفت معلوم نیست کی ازاد شده دیگ اصلا راهنماییم نکرد ...چون هرماه دقیق نمیشم ...

برای همین میگم یک شب درمیان بایداقدام داشته باشید

من ۶ماه اقدام به بارداری کنم، ۲ماه پریودم جلومی افته، ماه سوم باردارمیشم، سیستم بدنم توی بارداری هام اینطوربوده

ی بار ۲۸ روزه یبار ۲۷ روزه یبار هم اتفاقی ۲۶ روزه ...اصلا اقدام نکردم از بس دکترا اینور اونورم کردن ...

چرانتونی اقدام کنی

چندساله ات؟

بعدپاکی، یک تا۲روزبعدشروع کن

کسایی بودن، ۳روزبعدپاکی باردارشدن، وکسایی بودن، چندروز قبل پریودی باردارشدن ، 

وا چند سالته اینقدر اطلاعاتت کمه؟ تخمک وقتی آزاد بشه باید با اسپرم قاطی بشه که بچه به‌وجود بیاد دیگه

والا ۳۰ سالمه اصلا اهل این چیزا و اطلاعات نبودم چون ب ازدواج فکر نمیکردم الان ک باید بچه بیارم بی سواد شدمه همه این اطلاعات میدونم ولی سوال هایی ک میکنم خود دکترا هم جواب درست نمیدن

بیست و هشت

جالب بود برام 

واقعا گاهی معجزه خداست 

خدا برات نگهش داره 

شرمنده انقد سوال میپرسم 

بعد سن حلملگیت تو سونوها با تاریخ قاعدگی همخونی داره ، عقب جلو نیست؟ 

مثلا اولین سونو که رفتی دقیقا همون هفته که بودی را بهت گفت

چرانتونی اقدام کنی چندساله ات؟ بعدپاکی، یک تا۲روزبعدشروع کن کسایی بودن، ۳روزبعدپاکی باردارشدن، وک ...

۳۰ سالمه .عزیزم میدونم ک بعد هر پریودی تخمک ازاد میشه و احتنال بارداری هست و ادم باید اقدام داشت باش تو این مدت ..ولی از اونجایی ک من تو تعین جنسیت هستم باید موقعی اقدام کنم ک بدونم تخک قراره مثلا امروز ازاد بشه ک بتونم اسپرم های وای رو زنده نگ دارم 

والا ۳۰ سالمه اصلا اهل این چیزا و اطلاعات نبودم چون ب ازدواج فکر نمیکردم الان ک باید بچه بیارم بی سو ...

عزیزجان، سریع اقدام کن

منم اطلاعاتم کم بود، فقط تونت واینستا یک چیزهای یادگرفتم

اگربتونی بنویسی ومقایسه کنی پریودهات باهم خوب، بعدمدتی دستت میاد، تخمک گذاریت ممکن چه روزی باشه

حتماحتما، سونوبده، وضعیت تخمدانهات مشخص بشه، وذخیره تخمدانت بدونی درچه وضعیتی

پریودی هم کاچی گرم درست کن چندروزبخور، بادکش رحم، واجرداغ هم خوب

برای همین میگم یک شب درمیان بایداقدام داشته باشید من ۶ماه اقدام به بارداری کنم، ۲ماه پریودم جلومی ا ...

خب ازروز ۱۲ خوبه ادم اقدام داشته باشه ؟ک اسپرم های وای هم زنده بمونن

والا ۳۰ سالمه اصلا اهل این چیزا و اطلاعات نبودم چون ب ازدواج فکر نمیکردم الان ک باید بچه بیارم بی سو ...

وقتی تخمک گذاریت اتفاق افتاد باید با شوهرت رابطه داشته باشی بدون جلوگیری، وقتی اسپرم بره تو واژنت و با تخمکت قاطی بشه نطفه تشکیل میشه، متوجه شدی؟ بعدشم علائم حاملگی عقب افتادن پریوده و تهوع و سرگیجه و تکرار ادار، که بعد از چند روز از تشکیل نطفه این موارد خودشو نشون میده بعضی از خانم ها هم اصلا هیچ علائم بارداری ای ندارن فقط باید تست حاملگی بزنی

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢