2777
2789

اره ممکنه همزمان آزاد کنن

اره چندقلویی دست زنه من موقعی که خواستم باردارشم رفتم سونو داخلی سه تا فولیکول داشتم اندازشونم دکتر گفت از سمت راست 

ربطی به چپ و راست نداره جنسیت بچه 

از من از سمت راست آزاد شد بچه هام دخترن

1- نه

2 - نه هرماه فقط یک تخمدان تخمک ازاد میکنه

3-بله

4-سونو تخمک گذاری نشنیدم ولی اندازه فولیکول تو سونو مشخص میشه

5-نه  اسپرم دو تا کروموزوم x ,y  مربوط به تعیین جنسیت داره و تخمک دوتا x ،ک هر کدوم یکی از این کروموزوما رو به تخم منتقل میکنن حالا اگه y از اسپرم به تخم برسه بچه پسر میشه اگه x برسه  دختر میشه .ینی مادر هیچ نقشی در جنسیت نداره 

آخیش جواب دادم همه رو   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هر تخمدان در ماه احتمالش هست که فولیکول خوب تشکیل بشه ، بسته به ژنتیک و حالا شرایط بدنی ممکنه دوتا یا چندتا تخمک ازاد بشه ، ۱۱ ۱۲ روز بعد پریودتون میتونید برید سنو بهتون میگن چندتا فولیکول با چه ابعادی داری ، اگه فولیکولا سایزشون نزدیک هم باشه احتمالش هست دوقلوزایی داشته باشید 

جنسیت ربطی به تخمک نداره این اسپرم که کروموزوم ایکس باشه یا ایگرگ

یه تخمک ازاد میشه معمولا 

دوقلو زایی اگه طبیعی بدون دارو و قرص باشه به زن ربط داره دوتخمک ازاد میشه ارثی از طرف مادری 

جنسیت ربط به از کدوم طرف ازاد بشه نداره جنسیت به مرد ربط داره

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من چندوقته اقدامم درباره اینا یکم اطلاعات دارم میگم شاید بدرد خورد

چندقلویی فقط بستگی به زن داره ک چند تخمک آزاد بشه

ممکنه در ماه یک تخمک آزاد کنه یا شاید بیشتر ک باعث چندقلویی میشه اگه چند تخمک آزاد و بارور بشه 

تو سونو درباره اندازه فولی و تخمک اطلاعت میدن بهت

ممکنه یه چرخه قاعدگی هم بدون آزاد شدن تخمک باشه

و اینکه تخمک از کدوم تخمدان آزاد بشه ربطی به جنسیت نداره اصلا

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

جدابای ک میدم بر اساس چیزیه ک تو زیست خوندم

اگه بچه ها دوقلو باشند ممکنه تخمک  یکی از چپ باشه یکی از راست ممکنه جفتش چپ این بچه ها دو قلوهای های ناهمسان هستند

چند قلوی ناهمسان دست زن هست چند قلوی همسان دست مرد

سوال یکی ب اخریو نمیدونم سوال اخری هم ن چ ربطی داره تعیین جنسیت کاملا دست مرده ببین چون زن کروموزم های جنسیش xx  هست توی لقاح زن یک x میفرسته ولی کروموزم جنسی مرد xy هست اگه مرد تو اون لقاح x فرستاد بچه دختر اگه y فرستاد بچه پسر

چندقلویی از سمت خانواده   مادریته چند تخمک   رها   بشه   میشه چندقلویی ...

اسپرم مرد جنسیت رو تعیین میکنه از زن همشونxهستن از مرد x.yهستن حالا اگه مرد بیاد xرها کنه بچه دختر میشه اگه بیادyرها کنه بچه میشه پسر

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

دوقلویی ناهم سان  ارثی هست چون رهاسازیه دوتخمک هست.

دوقلویی همسان از تقسیم شدن یک تخمک هست و ممکنه  بدون  ارث هم،ایجاد بشه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

فقط جواب سوال ۴ رو میدونم ک جوابش نه هست. اسپرم های شوهرت که تعدادش خیلیه وارد بدن تو میشن. شامل دختر و پسر. بعد وارد یه رقابت میشن که هر کدوم زودتر به تخمک خانم برسه برنده ماجراست. این وسط خیلی هاشون توسط گلبول ها ی سفید بدن و... کشته میشن. دختر تحملش بیشتره. پسر سرعتش بیشتره. از اونور یکی شون تو محیط اسیدی یکی شون تو محیط قلیایی بهتر میتونن بمونن... پس ربطی به تخمک تو نداره. به اون اسپرم دختر یا پسر داره که کدومش هم سریع تر هم قوی تره. در واقع ژن برتر برنده هست

درمورد اندازه تخمک هم نمیدونم سونو نشون بده یا نه. اما یه ازمایش خون هست میدونم اون نشون میده.متاسفانه اسمش یادم نیست. ولی گرون بود. سه سال پیش یک و نیم بود قیمتش.باید از دکتر زنانت بپرسی 

معمولا بله یکیه  مشخص نیست از کدوم سمت بالای سی سال ممکنه چند تایی آزاد شه  دوقلو الزام ...

پس چطوری دوقلویی بوجود میاد .میگن ک باید دوتا تخمک بارور باشه حتما ...یعنی تو نت اینطور زده و اینک اجکان داره دو تا اسپرم بچسبه به یک تخمک نتیجش میشه یعنی دوقلویی؟؟برا فولیکول هم رفتم سونو دکتر گفت تخمک ازاد شده گفتم اندازش چند اول گفت اخه مگ معلومه ..بعد دوباره گفت خوبه ۱۸ تا ۲۰ نمیدونم چ لجی داشت فقط پول میگرفت و میپیچوند

پس چطوری دوقلویی بوجود میاد .میگن ک باید دوتا تخمک بارور باشه حتما ...یعنی تو نت اینطور زده و اینک ا ...

اره 

اگ دو تا تخم آزاد شه با دو تا اسپرم مختلف میشه ناهمسان

اگ یکی باشه دو قسمت شه میشه همسان

دوقلویی ناهم سان  ارثی هست چون رهاسازیه دوتخمک هست. دوقلویی همسان از تقسیم شدن یک تخمک ه ...

اها پس امکان داره ک یک تخمک خودش ب تنها به دو قسمت تقسیم بشه درسته؟؟

اره  اگ دو تا تخم آزاد شه با دو تا اسپرم مختلف میشه ناهمسان اگ یکی باشه دو قسمت شه میشه همسان

خب پس هرزن توهرماه فقط یک تخمک ازاد میکنه یا امکانش هست ک چند تخمک بارور هم ازاد کنه؟