2777
2789
عزیزم من چندوقته اقدامم درباره اینا یکم اطلاعات دارم میگم شاید بدرد خورد چندقلویی فقط بستگی به زن د ...

خدا خیرت بده گلم ی درخواست دوستی بده میخام بهت ی چیزی میگن دعات میکنم پیش خدام 

خدا خیرت بده گلم ی درخواست دوستی بده میخام بهت ی چیزی میگن دعات میکنم پیش خدام 

دآدم عزیز

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرماه عموما یکی ازاد میشه به ندرت گاهی دو یا سه تا که خیلی نادره اولی از چپ یا راست ازاد شه بقیه دی ...

پس چرا از دکتر پرسیدم اندازش چقدر میگ چمیدونم بعد یهو حرفش عوض کرد ک ۱۸ تا ۲۰ خوبه .نمیدونم چرا بد صحبت میکنه 

هرماه ی تخمک فقط ازاد میشه .خیلی کم پیش مباد ک بشه دوتا .چند قلوییم انگار ارثیه بیشتر .و اینم نشنیدم ...

فو لیکول مگ همون تخمک نیست؟؟چون دکتر اول بهم گفت اخه مگ اندازه تخمک معلومه ...بعد حرفش عوض کرد گفت ۱۸ تا ۲۰ خوبه ...نمیدونم جرا اینطور گفت و دقیق منطورش چی بود

اره ممکنه همزمان آزاد کنن اره چندقلویی دست زنه من موقعی که خواستم باردارشم رفتم سونو داخلی سه تا فو ...

عزیزم منم رفتم دیشب سونو تخمک گذاری دیدم دکتر گفت تخمک از سمت چپ ازاد شده .گفتم خب اندازش چقدر دیدم یهو برخورد بد کرد باهام ک مگ معلومه و از این حرفا بعد یهو عوض کرد حرفش زو ک ۱۸ تا ۲۰ خوبه ...

اها پس امکان داره ک یک تخمک خودش ب تنها به دو قسمت تقسیم بشه درسته؟؟

بله.میشه دوقلویی همسان

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دقیق تو سونو سایز میزنن عجیبه مدل حرف زنش

دیگ نمیرم پیشش انقدر گریه کردم چشام مف کرد نمیدونم چرا هرکی بمن میرسه فقط ارزم پول میگیرن ودرست ادم رو متوجه نمیکنن .اخه میخام اقدام کنم ولی اطلاعاتم پایینه .

بله همون برای حاملگی باید باید ۱۸تا ۲۵ باشه که ۲۵ عالیه بیشتر از ۳۰ باشه به کیست تبدیل میشه چیزای مق ...

اخه یکی از کاربر ها بالا گفت تخمک مگ اندازه داره اون فولیکوله واسه همین فک کردم دوتا هستن .خانومی قربونت بشم میشه بگی چیکار کنم ک تخمکم اندتزش خوب باشه ؟و اینکه اگ خوب باشه مگ چه اتفاقی میوفته ؟چون دکتر بهم گفت ۱۸ تا ۲۰ پس خوبه یعنی بده این رقمی ک گفت

دیگ نمیرم پیشش انقدر گریه کردم چشام مف کرد نمیدونم چرا هرکی بمن میرسه فقط ارزم پول میگیرن ودرست ادم ...

لازم نیست مدام سونو بری

از کیت استفاده کن نهایت کیت مثبت شد برو یه سونوی خوب مطمئن بشی

فولیکول و تخمک یکیه دیگه فرقی نداره

تخمک بالای 15 بالغ حساب میشه و میتونه اازد بشه

کار خاصی نمی خواد بکنی به تغذیه برس غذای مقوی و سالم بخور ورزش سبک بکن استرس هم بنداز دور 

لازم نیست مدام سونو بری از کیت استفاده کن نهایت کیت مثبت شد برو یه سونوی خوب مطمئن بشی فولیکول و ت ...

اونروز کیت گرفتم قبل سونو ازسمت فلش گذاشتم تو ادرار چند دقیقه و روی یک سطح صاف گذاشتم ولی دریغ حتی از یک خط.نمیدونم چرا حتی خط طبیعی خودش هم نیوفتاد...برا تغدیه هم خیلی اجیل خرما و چیزای گرم میخورم 

فو لیکول مگ همون تخمک نیست؟؟چون دکتر اول بهم گفت اخه مگ اندازه تخمک معلومه ...بعد حرفش عوض کرد گفت ۱ ...

ببین اندازه فولیکول فقط معلومه ک اون ب ی اندازه ای رشد میکنه تخمکش ازاد میشه