بیاید یه بار برا همیشه بگید من اگر بچه دوم رو نیارم چی میشه ..ناراحت تنهایی دخترمم .آینده بدون ما چیکار میکنه.یا زحمت ما تیوفته گردنش.. دخترم خیلی اجتماعی ..ارتباط گرفتنش با دیگران عالییی.با این حال دخترم میگه بچه نیاریم چون سر و صدا میکنه و گریه میکنه. از اون طرف نه اعصاب دارم نه حوصله دارم.. دوباره شب بیداری پوشک و واکسن.بارداری و تهوع.. اما میدونم دخترم و شوهرم کمک میدن توی بچه داری.به شدت توی دو راهی هستم ..کاش یکی بود از خوبیای تک فرزندی میگفت خیالمو راحت میکرد..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر شما قشنگ گفتی من الان مرجله دندون دراوردنام 😁
لذت ببر ، تکرار نمیشه ❤️ خیلی از لحظه ها توی زندگی تکرار داره و میتونی توی خوب و بدش دخل و تصرف داشته باشی اما مراحل رشد بچه ها فقط همین یکباره و خاطرش تا آخر عمر شاد نگهت میذاره بار
من خودم دیروز توخیابون پول کم آوردم خیلیی واجب بود اون لحظه هیچکس به ذهنم نرسید جز خواهرام ،بچه دوم ...
اره طفلی خیلی ارومه ولی من این بارداریم ناخواسته بود اصلا دوس نداشتم الان بیارم میخاسم ۳ ۴ سالم بگذره بعد من قبل بچه دومم با اولی زیاد وقت میگذروندم همه زندگیم بود الان نمیتونم واقعا رابطم با بچه اولمم خیلی بد شده دیروز ب داداشم میگفته ک بابامو دوس دارم چون دوسم داره همه چی میخره ولی مامانمو دوس ندارم چون نی نی دوس داره خیلی سعی کردم دوباره باهاش رابطمو درس کنم نشد جا خوابم باشوهرم جدا شد.افسردم میگم کاش نمیاوزدمش ک تمام کمال مال اولی بودم
کاش سنم کمتر بود.. سنمم بالاس .نمیتونم چند سال بس خیال باشم
ولی میدونی چیه این نظر منه بچه دومی رو بیاریم به خاطر اولی که تنها و بی کس بعد از ما نمونه، ولی باید روی خودمون کار کنیم صبر و تحملمون بیشتر بشه از لحاظ مادی اگر سطح متوسط هستیم نه لاکچری هم میتونیم از پسش بربیایم خدابزرگه
سرتا پا خوبیه عزیزم تک فرزندی به خصوص که بچت هم خواهر برادر نمیخواد.یه مقایسه با چند فرزندیا بکنی خودتو میبینی چقد اعصابت ارومتره.تو خونه تنش کمتره.راحتتر میتونی برا خودت و بچت خرج کنی.راحتتر میتونی بگردی.اخر عاقبت هممونم تنهاییه.چه یکی بیاریم چه ده تا.دختر من که روزی ۱۰۰بار میگه مرسی تک فرزندم.