2777
2789
عنوان

بالاخره چیکار کنم با تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 156 پست
دخترم پنج سالشه پسرم یکسال ، بچه دوم اصلا با اولی قابل مقایسه نیست ، بشدت نیاز به مدیریت داری ، هم م ...

از بارداری تا اون حلقه دور گردن ۳سال زمان می‌بره..که گیسم سر اولی سفید شد و اعصابم ضعیف..سر دومی نمی‌دونم زنده بمونم یا نه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شما قشنگ گفتی من الان مرجله دندون دراوردنام 😁

لذت ببر ، تکرار نمیشه ❤️ خیلی از لحظه ها توی زندگی تکرار داره و میتونی توی خوب و بدش دخل و تصرف داشته باشی اما مراحل رشد بچه ها فقط همین یکباره و خاطرش تا آخر عمر شاد نگهت می‌ذاره بار

هر کدوم مزایای‌خودشو داره...منم مث تو سر دوراهی بودم و آوردم دومی رو اما زحمتم بجای دو برابر ۲۰ برا ...

اینو راست گفتی 

آدم انتظار داره با بچه ی دوم کاراشم دوبرابر بشه ولی واقعا بیست برابر میشه یعنی ناااابود

ای خدااا من بدجور توی دوراهیم ... من الان دارم میگم اعصابم ضعیف.. حوصله صفرررررر..خودم بدنم جووون ند ...

منم مثه شمام.اعصابم واقعا ضعیفه و واقعا بابچه ی دوم مخالفم‌بچه خوبه ولی وقتی اعصاب وحوصلشونداری چراابیاری بچه گناه داره نیاز ب توجه رسیدگی عشق داره وقتی نمیتونی نیار بخدا بچه ی اولتم بره مدرسه ک سختیهات صدبرابر میشه اون موقع میفهمی من چی میگم.درسته بچه خوبه شیرینه ولی اگه ازپس سختیهاش برنمیای مگه مجبوری؟خودت ودخترت عشق کنید تفریح کنیدکلاس بزارش باهاش بازی کن شادباش،کم کم میره مدرسه دوست پیدامیکنه اصلا تنهانمیونه.

اینو راست گفتی  آدم انتظار داره با بچه ی دوم کاراشم دوبرابر بشه ولی واقعا بیست برابر میشه یعنی ...

واای خداااا دارم تصمیم به نیاوردن میگیرم کم کم 

خدااااااا دخترمو به خودت میسپارمممممممم

من خودم دیروز توخیابون پول کم آوردم خیلیی واجب بود اون لحظه هیچکس به ذهنم نرسید جز خواهرام ،بچه دوم ...

اره طفلی خیلی ارومه ولی من این بارداریم ناخواسته بود اصلا دوس نداشتم الان بیارم میخاسم ۳ ۴ سالم بگذره بعد من قبل بچه دومم با اولی زیاد وقت میگذروندم همه زندگیم بود الان نمیتونم واقعا رابطم با بچه اولمم خیلی بد شده دیروز ب داداشم میگفته ک بابامو دوس دارم چون دوسم داره همه چی میخره ولی مامانمو دوس ندارم چون نی نی دوس داره خیلی سعی کردم دوباره باهاش رابطمو درس کنم نشد جا خوابم باشوهرم جدا شد.افسردم میگم کاش نمیاوزدمش ک تمام کمال مال اولی بودم

کاش سنم کمتر بود.. سنمم بالاس .نمیتونم چند سال بس خیال باشم

ولی میدونی چیه این نظر منه بچه دومی رو بیاریم به خاطر اولی که تنها و بی کس بعد از ما نمونه، ولی باید روی خودمون کار کنیم صبر و تحملمون بیشتر بشه از لحاظ مادی اگر سطح متوسط هستیم نه لاکچری هم میتونیم از پسش بربیایم خدابزرگه 

منم مثه شمام.اعصابم واقعا ضعیفه و واقعا بابچه ی دوم مخالفم‌بچه خوبه ولی وقتی اعصاب وحوصلشونداری چراا ...

الآنم من حوصله بازی باهاشو ندارم ..می‌ره پیش باباش ..با اون بازی می‌کنه ..میگم دور من نیا 

الآنم من حوصله بازی باهاشو ندارم ..می‌ره پیش باباش ..با اون بازی می‌کنه ..میگم دور من نیا 

عزیزم اگه میتونی روخودت کارکنی اعصابت آروم شه صبروحوصلت زیادباشه ازپس سختیهاش بربیای بیار وگرنه هم خودت هم بچت قطعا افسرده میشید

ولی میدونی چیه این نظر منه بچه دومی رو بیاریم به خاطر اولی که تنها و بی کس بعد از ما نمونه، ولی باید ...

من مادی رو مشکل ندارم.بالاخره کم و زیاد می‌رسونم..‌

خودم خیلی کم حوصله م .. سر دخترم دیگه خودمو میزدم

دیگه دخترم گریه میکرد عصبانی میشدم خیلی بی رحم میشدم .

سرتا پا خوبیه عزیزم تک فرزندی به خصوص که بچت هم خواهر برادر نمیخواد.یه مقایسه با چند فرزندیا بکنی خودتو میبینی چقد اعصابت ارومتره.تو خونه تنش کمتره.راحتتر میتونی برا خودت و بچت خرج کنی.راحتتر میتونی بگردی.اخر عاقبت هممونم تنهاییه.چه یکی بیاریم چه ده تا.دختر من که روزی ۱۰۰بار میگه مرسی تک فرزندم.

اگه واقعا شرایطش رو داری از نظر روحیو روانی مخصوصا خوبه که بازم فرزند دیگه داشته باشید 

این آمادگی به خودتون مربوطه که داشته باشید به هر حال خیلیم مهمه 

صرفا بخاطر تک و تنها بودن دخترتون نیارید