بیاید یه بار برا همیشه بگید من اگر بچه دوم رو نیارم چی میشه ..ناراحت تنهایی دخترمم .آینده بدون ما چیکار میکنه.یا زحمت ما تیوفته گردنش.. دخترم خیلی اجتماعی ..ارتباط گرفتنش با دیگران عالییی.با این حال دخترم میگه بچه نیاریم چون سر و صدا میکنه و گریه میکنه. از اون طرف نه اعصاب دارم نه حوصله دارم.. دوباره شب بیداری پوشک و واکسن.بارداری و تهوع.. اما میدونم دخترم و شوهرم کمک میدن توی بچه داری.به شدت توی دو راهی هستم ..کاش یکی بود از خوبیای تک فرزندی میگفت خیالمو راحت میکرد..
وکلی خواهر وبرادر هستن که مثل کوه پشت هم هستن همراز همدیگه هیچ وقت هیچ کس جای همخون ادم نمیگیره ...
واقعا شدیدا باحرف اخرت موافقم من ادمی هم ک خیلی دنبال شاد بور بودم با دوستامون میگشتم میومدن خونم میرفتم خونشون اخرش عوضی از اب در میومدن خاهربرادرام تنها کسایی هستن گوشتمم بخورن استخون دور نمیندازن درسته گاهی رقابت پیش میاد ولی باز خون خونو میکشه
ولی متاسفانه الان خودم بچه دوم دارم افسرده شدم میگم کاش نمیاوردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااای من همین الآنم بی عصابم با دختر دعوا میکنم. میدونم اون یکی بیاد با این خیلی تند میشم .. بچم&nb ...
آره منم روانی بودم روانی تر شدم افسردگیم خوب شده بود دوباره دچارش شدم غر میزنم بخاطر اینکه هیچ وقتی برای خودم ندارم کلافه ام البته گفتم به شرایط هر کسی بستگی داره من شوهرمم سر بچه داری خیلی اذیتم میکنه همش انتظار داره بهترین باشم غذاهای متنوع درست کنم همش دنبالش باشم غذا بدم بهش بچه مریض نشه بچه گریه نکنه لباسش کمه پوشک فلانه شیر بهمانه اووووه دیوونه م کرده ولی این طفلکا میشن قربانی عصبانیتا و بی حوصلگیای من
منم گاهی فکر میکنم ..بچه های الان غم نبود جمع خواهر و برادر که نداشتن رو حس نمیکنن..جمع خانواده بزرگ ...
اره و اینکه بچه اولت هم نمیخواد دیگه برای چی میخوای بیاری تازه اونم پنج سالشه بزرگ نیست اصلا میشه قشنگ برات دوتا اعصاب خوردی اونجوری هم که گفتی خیلی حوصله نداری بنظرم نه خودت اذیت کن نه بچه رو ول کن بچه های الان خواهر برادر فامیل اصلا مهم نیست براشون یا رفیقه یا خیلی چیز های دیگه مثل قدیم نیستن جون از روز اول هزارتا امکانات دارن وقتتو تمام کمال بزار برای همون یکی بنظرم بهتره
واااای ..یعنی من باید بیارم ای خدااا. بارداریییی.. زایمان ..شیردهیییی ..ونگ ونگ واااااای
من بچه سومم چهارماهه اس انقد شیرین و دوست داشتنی که اصلا زحمتی که به خاطرش میکشم به چشم نمیاد خواهر و برادرش هم خیلی دوسش دارن بارداری و زایمان خیلی راحتی هم داشتم
ای خدااا من بدجور توی دوراهیم ... من الان دارم میگم اعصابم ضعیف.. حوصله صفرررررر..خودم بدنم جووون ند ...
عزیزم فقط یه روانشناس خیلی خوب پیدا کن با همسرت و دخترت برو بزار اون راهنماییت کنه اگه واقعا بدنت و روحت کشش نداره خودتو اذیت نکن نمی ارزه بازم از هنه بهتر قطعا کسی که مهارت و علمش۰و داره میتونه کمک کنه مشاورای انلاین خوبم کم نیستن