2777
2789
عنوان

بالاخره چیکار کنم با تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 156 پست
وکلی خواهر وبرادر هستن که مثل کوه پشت هم هستن همراز همدیگه هیچ وقت هیچ کس جای همخون ادم نمیگیره  ...

واقعا شدیدا باحرف اخرت موافقم من ادمی هم ک خیلی دنبال شاد بور بودم با دوستامون میگشتم میومدن خونم میرفتم خونشون اخرش عوضی از اب در میومدن خاهربرادرام تنها کسایی هستن گوشتمم بخورن استخون دور نمیندازن درسته گاهی رقابت پیش میاد ولی باز خون خونو میکشه 

ولی متاسفانه الان خودم بچه دوم دارم افسرده شدم میگم کاش نمیاوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم کلاس اول بود همینو میگفت حالا بزرگ شده میگه من بچه بودم عقل نداشتم شما چرا گوش کردین😅

واااای ..یعنی من باید بیارم

ای خدااا. بارداریییی.. زایمان ..شیردهیییی ..ونگ ونگ

واااااای

واااای من همین الآنم بی عصابم با دختر دعوا میکنم. میدونم اون یکی بیاد با این خیلی تند میشم .. بچم&nb ...

آره منم روانی بودم روانی تر شدم افسردگیم خوب شده بود دوباره دچارش شدم غر میزنم بخاطر اینکه هیچ وقتی برای خودم ندارم کلافه ام البته گفتم به شرایط هر کسی بستگی داره من شوهرمم سر بچه داری خیلی اذیتم میکنه همش انتظار داره بهترین باشم غذاهای متنوع درست کنم همش دنبالش باشم غذا بدم بهش بچه مریض نشه بچه گریه نکنه لباسش کمه پوشک فلانه شیر بهمانه اووووه دیوونه م کرده ولی این طفلکا میشن قربانی عصبانیتا و بی حوصلگیای من

اره به خدا منم نمیدونم این خواهر برادرای پشت هم خون و جون هم چرا تو اطرافیان من نیستن  همه دشم ...

چقدرم به هم خون بودن اهمیت میدن  

حالا انگار خون بچه ها از طلا و الماسه که باید هم خون داشته باشن 

من دخترِ ایرانم✨
واقعا شدیدا باحرف اخرت موافقم من ادمی هم ک خیلی دنبال شاد بور بودم با دوستامون میگشتم میومدن خونم می ...

من خودم دیروز توخیابون پول کم آوردم خیلیی واجب بود اون لحظه هیچکس به ذهنم نرسید جز خواهرام ،بچه دوم خیلی اروم‌تر چراافسرده شدی؟خودم دوتا دارم 

منم گاهی فکر میکنم ..بچه های الان غم نبود جمع خواهر و برادر که نداشتن رو حس نمیکنن..جمع خانواده بزرگ ...

اره و اینکه بچه اولت هم نمیخواد دیگه برای چی میخوای بیاری تازه اونم پنج سالشه بزرگ نیست اصلا میشه قشنگ برات دوتا اعصاب خوردی اونجوری هم که گفتی خیلی حوصله نداری بنظرم نه خودت اذیت کن نه بچه رو ول کن بچه های الان خواهر برادر فامیل اصلا مهم نیست براشون یا رفیقه یا خیلی چیز های دیگه مثل قدیم نیستن جون از روز اول هزارتا امکانات دارن وقتتو تمام کمال بزار برای همون یکی بنظرم بهتره

از لحاظ ادب که در حد بحث نیستید فقط بگم همیشه استثنا ها وجود دارن چون خودم ارشد روانشناسی ام تو این ...

خانم ارشد روانشناسی از پیام نور 

از لحاظ عقلی اصلا قابل بحث نیستی به نظرم ! اگه ارشد روانشناسی داری چرا اینقدر چرت و پرت میگی پس ! 

یعنی تمام تک فرزندای دنیا رو دیدی و میگی هیچ کدوم مستقل نیستن و فقط من استثنام !به خدا کم داری 

واااای ..یعنی من باید بیارم ای خدااا. بارداریییی.. زایمان ..شیردهیییی ..ونگ ونگ واااااای

عزیز من ببین همه چی سخته خب؟ الان ک وضعیت میدونی ک چجوریه پس بشین از همه لحاظ شغل همسرت پول ببین خودت میتونی رفاه بچتو فراهم کنی حوصلشو داری  اعصابت میکشه؟ 

آره منم روانی بودم روانی تر شدم افسردگیم خوب شده بود دوباره دچارش شدم غر میزنم بخاطر اینکه هیچ وقتی ...

ای خدااا من بدجور توی دوراهیم ... من الان دارم میگم اعصابم ضعیف.. حوصله صفرررررر..خودم بدنم جووون ندارن..  واقعا کار درست برام چیهههههه

دخترم پنج سالشه پسرم یکسال ، بچه دوم اصلا با اولی قابل مقایسه نیست ، بشدت نیاز به مدیریت داری ، هم م ...

چقدر شما قشنگ گفتی

من الان مرجله دندون دراوردنام 😁

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
واااای ..یعنی من باید بیارم ای خدااا. بارداریییی.. زایمان ..شیردهیییی ..ونگ ونگ واااااای

من بچه سومم چهارماهه اس انقد شیرین و دوست داشتنی که اصلا زحمتی که به خاطرش میکشم به چشم نمیاد خواهر و برادرش هم خیلی دوسش دارن بارداری و زایمان خیلی راحتی هم داشتم 

ای خدااا من بدجور توی دوراهیم ... من الان دارم میگم اعصابم ضعیف.. حوصله صفرررررر..خودم بدنم جووون ند ...

عزیزم فقط یه روانشناس خیلی خوب پیدا کن با همسرت و دخترت برو بزار اون راهنماییت کنه اگه واقعا بدنت و روحت کشش نداره خودتو اذیت نکن نمی ارزه بازم از هنه بهتر قطعا کسی که مهارت و علمش۰و داره میتونه کمک کنه مشاورای انلاین خوبم کم نیستن