2777
2789
عنوان

بالاخره چیکار کنم با تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره طفلی خیلی ارومه ولی من این بارداریم ناخواسته بود اصلا دوس نداشتم الان بیارم میخاسم ۳ ۴ سالم بگذر ...

واااای .. منم الان جا خوابم جدا شده .یه مدتها بی حوصله و گوشه گیر

با دخترم وقت نمیگذرونم .. قشنگ میفهمم بچه دوم رو نباید بیارم ..اماااا همش توی فکرم. که این نمونه تنها ...موندم بخداا

واااای .. منم الان جا خوابم جدا شده .یه مدتها بی حوصله و گوشه گیر با دخترم وقت نمیگذرونم .. قشنگ می ...

من توفکر بچه دوم نبودم قرار بود بعدها بیارم ولی الان نه باورت میشه دیگ ذوق هیچیو ندارم همش دلم میخاد برگردم ب پارسال ک نبودش همش میخام میگم شاید خوابه بیدار شم بچه دوم نباشه نمیدونم شاید افسردگی شدید گرفتم ولی داغونم جوری ک حس میکنم مرض لاعلاج گرفتم دس خورم نیس

من توفکر بچه دوم نبودم قرار بود بعدها بیارم ولی الان نه باورت میشه دیگ ذوق هیچیو ندارم همش دلم میخاد ...

من خیلیی از شوهرم دور شدم.. 

من فلان جا نیام دخترم میگه تو بمون خونه ما میریم 

خیلی با هم جور شدن ..بس که من کم حرف شدم اونام عادت کردن انگار ,،☹️

واای خداااا دارم تصمیم به نیاوردن میگیرم کم کم  خدااااااا دخترمو به خودت میسپارمممممممم

با همه ی این حرفا بازم کاری می کنی که ته دل خودت هست و اگه نخوای بیاری صد نفرم بگن بیار نمیاری و بلعکس اگه بخوای بیاری صد نفر بگن نیاز بازم میاری پس بشین قشنگ با خوندن تجربه هایی که همه توی این تاپیک گفتن با خودت سنگاتو وا بکن اگه تونستی از نظر روحی خودتو آماده کنی تمومه بقیه ش حل میشه ولی اونقدر آماده باش که بعدش احساس پشیمونی نکنی

من توفکر بچه دوم نبودم قرار بود بعدها بیارم ولی الان نه باورت میشه دیگ ذوق هیچیو ندارم همش دلم میخاد ...

دخترم خیلی گناهیه.. نمی‌خوام باهاش بد شم..بی اعصاب شم.. ولی میدونم خیللییی ید میشم وقتی عصبانی و کم طاقت میشم

استارتر جان اینجا هر کسی با توجه به روحیه ای که داره نظر میده .  

ببین عزیزم من دخترم و پسرم ۹ سال اختلاف سنی دارن .  

وقتی دخترم ۶ سالش بود اقدام کردم برا بارداری که نشد نشد تا دخترم شد ۹ سال و باردار شدم . 

من فکر اینو میکردم که وقتی من و همسرم سنمون رفت بالا و پیر شدیم دختر من با کی میخواد وقت بگذرونه؟ یا وقتی از دنیا رفتیم کی میخواد در خونش رو باز کنه؟ بالاخره پس فردا میخواد عروس بشه ، زایمان میکنه ، عید و مناسبتها میشه این بچه چه فامیلی از خودش داره؟  هر کی میره با خانواده خودش .  الان ببین اگر خودت خواهر برادر نداشتی زندگیت چه جوری بود؟