2777
2789

و در مورد پسری ک خودش سیگار نمیکشه دوستای سیگاری داره چیه

خودش دخترباز نیس ولی دوستای دخترباز داره

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نمیگم همه ولی ۸۰ درصد پسرا تو خلوت و تنهایی شبیه رفیقاشونن

بعد میگم ینی رو شما تاثیر نداره میگه ن خودم حواسم هس

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

شاید خودش خوب باشه ولی کم کم اونم خراب میشه .تو یه سبد میوه گندیده میوه های سالمم خراب میکنه

از همین میترسم

شرط کنم دوستاتو کنار بزار

من خودم زیاد شبیه دوستام نیستم تاثیرم روم نداشتن پسرا رو نمیدونمراجب عنوان هم آدما ممکنه اشتباه کنن ...

اخلاقم اینطوریه اصن دست خودم نیس

بستگی داره به جایگاه اجتماعیت که چقدر براشون مهم باشی که دروغ گفتنشون به یکی مثل تو براشون گرون تموم شه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بستگی داره به جایگاه اجتماعیت که چقدر براشون مهم باشی که دروغ گفتنشون به یکی مثل تو براشون گرون تموم ...

جایگاه ن 

خواستگاره دیگه 

ولی دروغ بگه از اول تا اخرشم مبخواد بگه

مثلا من خودم اصلا اهل قلیون یا دوست پسر نبودم بدم میومد (نمیگم اینا بده ها کلی میگم ) 

دوستم انقد میگفت دوست پسرم گفته دوستت بیار با یکی اشنا کنیم اصرار اصرار  یا میرفتیم سفره خونه 

منم سر دو سه ماه ب خودم اومدم دیدم هم سه تا دوست پسر عوض کردم هم قلیونی تیر شدم 😁 البته من بی جنبه و خونگی ام بودم.

جایگاه ن خواستگاره دیگه ولی دروغ بگه از اول تا اخرشم مبخواد بگه

کسی که تابلو دروغ میگه مناسب ازدواج نیس 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خودشم همینجوریه الکی جلوی تو میگه نیستم شاید سیگاری نباشه ولی تو‌جمعشون ک باشه یه نخو که دیگه برای اینکه کم نمیاره میکشه 

شاید دختر باز نباشه ولی تیکشو میزنه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مثلا من خودم اصلا اهل قلیون یا دوست پسر نبودم بدم میومد (نمیگم اینا بده ها کلی میگم ) دوستم انقد میگ ...

میترسم روش تاثیر بزارن

خودشم همینجوریه الکی جلوی تو میگه نیستم شاید سیگاری نباشه ولی تو‌جمعشون ک باشه یه نخو که دیگه برای ا ...

آره حقیقته 

بستگی داره اصولا تو سن بالای ۲۵ دیگه تاثیرپذیری کمتره من خودم همه جور دوستی داشتم و دارم و شخصیتم عوض نشده فقط سعی کردم تو هر کدوم جنبه مثبت رو ببینم و الگو بگیرم  البته خب صمیمی ترها بیشتر شبیه خودمن و حداقل ارزشهامون یکیه