2777
2789
سلام به همگی

میخوام این تاپیک رو بذارم توی بخش امضام تا هر عزیز نی نی سایتی بیاد اینجا و بهترین کتابهایی که تا بحال خونده رو معرفی کنه.

خانوما لطفا کتابهای خارجی و ایرانی که جدیدا یا درگذشته خوندید و تاثیر مثبت روی دیدگاه یا نحوه زندگیتون یا حس و حالتون داشته رو اینجا معرفی کنید

بی زحمت اسم کتاب و نویسنده و یه توضیح مختصر درباره موضوع کتاب بگید تا تمام خانوم های علاقه مند بهره ببرن 💜💛💚💙❤
خود من هم سعی میکنم هر روز به اینجا سر بزنم و کتابی که خوندم و مفید بوده یا تعریفش رو شنیدم اینجا معرفی کنم به شما 🌷🌹⚘🌼🌻🌺🏵
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم برای شروع کتاب بخور، دعا کن و عشق بورز ( یا خوردن دعا عشق) اثر الیزابت گیلبرت رو معرفی میکنم که بسیار کتاب جالبی هست درباره فراز و نشیب زندگی و مسافرت کردن نویسنده هست توصیه میکنم خانومها حتما بخونن
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
دقیقا آیلار جان کتاب خیلی خوبی رو معرفی کردی. فیلم قشنگی هم با بازی جولیا رابرتز از این کتاب ساخته شده. همون اسم انگلیسی کتاب رو داره eat, pray and love
یا رب نظر تو برنگردد****برگشتن روزگار سهل است 😊
منم کتابی رو که تازه خوندم معرفی میکنم. البته بهترین کتابی نیست که تا خالا خوندم ولی اثر با ارزشی هست. کتاب" ملت عشق" نوشته الیف شافاک. داستان آشنایی شمس و مولاناست که تصادفا به دست یه خانم متاهل و غمگین آمریکایی میرسه و ...
یا رب نظر تو برنگردد****برگشتن روزگار سهل است 😊
کتاب باور کنید تا ببینید از وین دایر (روحش شاد)
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
من کتاب شازده حمام رو به دوستان پیشنهاد میکنم..کتاب 4جلدی .نویسنده ایرانی...بیشتر بیوگرافی نویسنده هست و خاطرا نویسی هست...ار بچگی تا بزرگسالی زندگی خودش و اطرافیان رو با یه قلم رون و زیبا و تاثیر گذاد نوشته..نویسنده یزدی هست...به نظرم فوق العاده بود...جلد اول و دوم تو یه کتاب..قیمت ناچیز..30هزار تومان..البته من 4جلدشو از کتابخونه گرفتم..ولی واقعا ارزش داشت که بخرم...جلد 5هم قراره بنویسه..
٤٠فکر سمی نویسنده هاش: ارمولد لازاروس، کیلفورد لازاروس و الن فی
راجع به افکاری که همه ما حتا والدین هم ممکنه فکر کنیم درستن و تو زندگیمون اعمالش میکنیم!
که پادزهر و فکر مثبتش رو عنوان کرده
🙃