2777
2789
عنوان

با عقل و آگاهی الانت پاسخ بده

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 111 پست
درسته، پس با چی موافقی؟

من از بچگی فقط دوتا علاقه داشتم شوهرداری،بچه داری😂😂😂البته الان دارم کارباکودک یاد میگیرم چون خیلی علاقه دارم ولی کلا به درس علاقه ندارم دوست دارم یه کلاسی برم که یاخیلی علاقه داشته باشم بهش یا امتحان نگیرن ازم😬😂فقط اطلاعات عمومیم زیاد بشنمیدونم شابدم من غیرطبیعی باشم😑

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته جدید که نه، چون سالهاست دوره دکترا در رشته خودم را تمام کردم. ولی همیشه میل شدیدی به یادگیری مه ...

چقدر خوب، چه رشته ای تحصیل کردید؟چه زبان برنامه نویسی شروع کردید؟خود خوان یا با کلاس؟هدف خاصی از هرکدوم دارید؟الان راضی هستید؟🌹

رشته جدید که نه، چون سالهاست دوره دکترا در رشته خودم را تمام کردم. ولی همیشه میل شدیدی به یادگیری مه ...

ببخشید میشه بپرسم چه رشته ای ‌. اینکه با رشته ای ک خوندید کار پیدا کردید ؟ 

من حتما ارایشگری و.زبان یاد میگرفتم حیف ک ن موقعیتشو داشتم ن حامی

منم این دو رو خیلی دوست دارم و فکر کنم آرایشگری میتونه خیلی درآمدزا هم باشه اگر استعداد داشته باشی، هنوز هم فرصت و شرایطشو ندارید؟

برای اینها، دنبال بهترین جایی که ازش آموزش کسب کنید گشتید؟اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید

رشته تحصیلی که من تجربی بودم بازم تجربی رو انتخاب میکردم چون علاقم هست 

ولی تو دوران دبیرستانم جای علافی واسه کنکور خوب میخوندم

راجب مهارت هم من خیلی خیلی مهارت توی کامپیوتر داشتم و دارم ولی خانواده نذاشتن پیشرفت کنم پس حسرتی نمیمونه کنکور ک دادم برمیگردم به کارهای سیستمی و کامیپوتر 

چقدر خوب، چه رشته ای تحصیل کردید؟چه زبان برنامه نویسی شروع کردید؟خود خوان یا با کلاس؟هدف خاصی از هرک ...

رشته ام یکی از رشته های علوم پزشکی هست و در همون زمینه هم کار می کنم. برنامه نویسی هم پایتون. دانستنش در پیشرفت شغلی خیلی مؤثره. کلاس هم ان لاین و خب خودم خیلی کار می کنم.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم