2777
2789
عنوان

با عقل و آگاهی الانت پاسخ بده

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 111 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون از درس و هنر و کلاس کلااااا فراریم🥴

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

رشته جدید که نه، چون سالهاست دوره دکترا در رشته خودم را تمام کردم. ولی همیشه میل شدیدی به یادگیری مهارت  و هنرهای جدید داشته و دارم. مثلا الان دارم یک زبان برنامه نویسی یاد می گیرم. و همینطور فتوشاپ را در سطح پایه بلد بودم و الان در اوقات فراغت دارم بیشتر یاد می گیرم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چقدر هم خوب، انشاالله بتونی کاری که دوست داری انجام بدی

مرسی عزیزم ولیزمتاسفانه نمیشه🥲

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بله و الان دارم همین کارو میکنم . 

از وقتی یادمه در حال یادگیری یه مهارت بودم و همیشه کمکم کرده یعنی هر وقت دستم خالی بوده با کاری که بلد بودم درآمد داشتم . درس هم حتما حتمااااا اگه فرصت داشتی بخون تا دیر نشده 

تو رشته خودم ادامه تحصیل میدم رشته ی جدیدم شروع کردم 

مهارتم  فک میکنم بسمه دیگه(ام دی اف کاری و مکانیکی تا حدودی بلدم)

الان ترجیح میدم خلوت باشه همه چی برام 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.