سلام ، با داتش الانتون، اگر فرصتی پیش بیاد، مایلید در یک رشته جدید یا رشته قبلیتون تحصیل کنید، یا مایلید مهارت خاصی رو یادبگیرید؟چرا؟بهترین رشته یا مهارت از نگاه شما چیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
رشته جدید که نه، چون سالهاست دوره دکترا در رشته خودم را تمام کردم. ولی همیشه میل شدیدی به یادگیری مهارت و هنرهای جدید داشته و دارم. مثلا الان دارم یک زبان برنامه نویسی یاد می گیرم. و همینطور فتوشاپ را در سطح پایه بلد بودم و الان در اوقات فراغت دارم بیشتر یاد می گیرم.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
از وقتی یادمه در حال یادگیری یه مهارت بودم و همیشه کمکم کرده یعنی هر وقت دستم خالی بوده با کاری که بلد بودم درآمد داشتم . درس هم حتما حتمااااا اگه فرصت داشتی بخون تا دیر نشده