2777
2789
عنوان

رشته های پیراپزشکی و توانبخشی

| مشاهده متن کامل بحث + 4338 بازدید | 92 پست
درسته ولی پرستاری اصلا قابل قیاس نیست با بینایی سنجی مخصوصا الان که عمل های لیزیک و ... اومده رفته ر ...

عزیزم خوبی هر رشته از مرز قبولیش تو کنکور مشخصه 

عمل لیزیک شرایط داره سن بالای ۲۳ سال حداقل قرنیه از یه حد نازک تر و ضخیم تر نباشه و... جدای این لیزیک برگشت داره و رفرکشن دستگاه لیزیک خودش کار اپتومتریسته . از اونور صنعت لنز هم در حال پیشرفته اسکلرال و...تعداد اپتومتریست ها هم به قدری کم هست که ۸۵ میلیون جمعیت همیشه لازمشون داشته باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبولی تو پرستاری سختتر از رشته ی شماست  در هر حال موفق باشید💖

میتونید همین الان تو سایت قلمچی چک کنی خب حداقل بدون اطلاعات نظر اشتباه نده بینایی سنجی رو کلا ۴ تا دانشگاه دارن و مرزشم تا ۳۸۰۰منطقه ۱ نهایتا . پرستاری که با احتساب دانشگاه اراد تا ۲۰ هزار میگیرن من دانشجوی هر دو رشته بودن رو تجربه کردم لطفاً با اطلاعات ناقص و اشتباه بقیه رو گمراه نکنید 

میتونید همین الان تو سایت قلمچی چک کنی خب حداقل بدون اطلاعات نظر اشتباه نده بینایی سنجی رو کلا ۴ تا ...

عزیزم ۴ تا دانشگاه بیشتر ندارن چون متقاضیش کمتره شغلش کمتره پرستاری شرایط شغلی بهتری داره ولی هر کسی میتونه علایق متفاوتی داشته باشه قصد من توهین به شما نبود به هیچ وجه صرفا برام عجیب بود همین من رتبه ام ده هزار بوده ولی آزاد پرستاری هم نیاوردم

جسارتا چرا از پرستاری اومدین بیرون چون من انتخاب رشته دارم می‌خوام تجربی برم که پرستاری بخونم

پایین تر گفتم عزیزم بقیه پیامارو بخونید

من صرفا دنبال یه رشته راحت تر بودم که حقوقش هم بهتر باشه ترجیح دادم دوباره تلاش کنم که بتونم فیزیو یا بینایی قبول شم وگرنه پرستاری برا مهاجرت خیلی عالیه امکان پیشرفتش هم واقعا بالاست

عزیزم ۴ تا دانشگاه بیشتر ندارن چون متقاضیش کمتره شغلش کمتره پرستاری شرایط شغلی بهتری داره ولی هر کسی ...

با این حد از اطلاعات دیگه لزومی نمیبینم بهتون توضیح بدم فقط اینو بگم شنوایی شناسی حدود ۱۵ تا دانشگاه داره اما قطعا نیاز سمعک از عینک کمتره

البته که شنوایی هم مرز قبولیش از پرستاری بهتره خیلی بهتر

حالا ان شا الله شما چه رشتتون بهداشته چه پرستاری موفق باشید و بتونید جایی استخدام شید 

قبلا پرستاری بودم الان بینایی‌ سنجی (اپتومتری) رتبمم پارسال ۵۶۰۰ منطقه ۱ بود امسال ۲۸۳۵ 

با 2835 نتونستید پزشکی یا دندان یا دارو  برید؟

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

با 2835 نتونستید پزشکی یا دندان یا دارو  برید؟

منطقه یک نمیشد پزشکی. تعهدی میشد که من نمی‌خواستم تعهد برم

دارو هم آزاد میاوردم آمل ولی خب من سرمایه دارو خانه زدن ندارم اونم تو تهران و حقوق مسئول فنی دارو سازی هم واقعا کمه ساعتی حدود ۱۸۰ تومنه حدود سی تومن در ماه

منطقه یک نمیشد پزشکی. تعهدی میشد که من نمی‌خواستم تعهد برم دارو هم آزاد میاوردم آمل ولی خب من سرمای ...

پسر خاله منم منطقه 1 هستت..

نمونه دولتی خوند..

و رتبه برتره ترازش 6500 همیشه میشه ولی قبول نمیشه نمیدونم چرا..

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

عزیزم شنوایی سنجی چطوره؟ 

شنوایی بنظر من بعد فیزیو بینایی‌ پروتز دندونه

چون سمعک تحریم متاسفانه

اما شنوایی هم دیروز دکترا حرفه ایش اومد خبرش و قراره از فوق لیسانس بشه دکترا حرفه ای گرفت ( دارن همه رشته های توانبخشی رو دکترا حرفه میکنن) 

بازاز کارشم در کنار پرشکان گوش حلق بینی بیمارستان ها درمانگاه ها و مراکز ساخت سمعکه