2777
2789
عنوان

رشته های پیراپزشکی و توانبخشی

| مشاهده متن کامل بحث + 4330 بازدید | 92 پست

چه مدت خوندی برا کنکور بعدی ؟ 

امصراف دادی یا مرخصی گرفتی بعد خوندی؟ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶۵۰۰ که عالیه. چه رشته ای دوست دارن؟

پزشکی و دندان و دارو..

رفته مشاوره گفتن که امسال هم نیمتونه بشه..

بالای 7000 باید ترازش میشد

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

پرستاری یا رادیولوژی کدوم بهتره به صورت کلی 

پرستاری جای پیشرفتش بیشتره . استخدامش بالاتره مهاجرتش بهتره

رادیولوژی شغل راحت تریه اما بازار کارش کمتره 

اینم بگم ساعت کاریشون کلا از بقیه پیرا ها کمتر بخاطر اشعه 

اگر براتون مهاجرت و شغل قطعی ملاکه پرستاری

اگر کار راحت تر رادیولوژی 

پرستاری جای پیشرفتش بیشتره . استخدامش بالاتره مهاجرتش بهتره رادیولوژی شغل راحت تریه اما بازار کارش ...

به جز سه رشته تاپ چه رشته ای از پرستاری بهتره 

که شغلش هم تضمین باشه 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

چه مدت خوندی برا کنکور بعدی ؟  امصراف دادی یا مرخصی گرفتی بعد خوندی؟

من سال دوازدهم خیییلی خوندم باورتون نمیشه روزی ۱۰ ۱۱ ساعت 

ولی خب ریاضی رو از دی ول کردم و هیییچی نخوندم ریاضی

ریاضی به اون راحتی ۰۱ رو ۰ درصد زدم اما سال دوم با برنامه تر خوندم یه استاد ریاضی خوبم گرفتم و ریاضی ۰۲ رو ۲۸ درصد زدم ( اینو بگم ۲۸ درصد ۰۲ در حد ۷۰ درصد ۰۱ بود چون ریاضی سال ۱۴۰۲ از سال ۱۴۰۰ هم سخت تر بود) 

من بعد ۱ ماه انصراف دادم و از آبان برا کنکور ۰۲ خوندم 

به جز سه رشته تاپ چه رشته ای از پرستاری بهتره  که شغلش هم تضمین باشه

کلا بعد ۳ تا تاپ اول توانبخشی پر میشه بعد پرستاری و پیراپزشکی

من خودم به این ترتیب زده بودم

دندون ( میدونستم نمیارم) . فیزیوتراپی های تهران. بینایی‌ های تهران. پروتز دندان . شنوایی شناسی کار درمانی پرستاری 

من سال دوازدهم خیییلی خوندم باورتون نمیشه روزی ۱۰ ۱۱ ساعت  ولی خب ریاضی رو از دی ول کردم و هیی ...

اره خودمم کنکور دارم ۱۴۰۲ رو الان دانشجو پیرام . البته پرستاری نه الان رفته رو مخم برا ۱۴۰۳ بخونم یا نه؟ تو دو ماه خورده ای نمی‌دونم چطور میشه پایم بد نیست برا ۱۴۰۲ چهار ماه خونده بودم  یه ماه نهایی سه ماه کنکور 

چه فصل هایی به نظرت بخونم تو این مدت برا زیست شیمی ریاضی فیزیک

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

پزشکی و دندان و دارو.. رفته مشاوره گفتن که امسال هم نیمتونه بشه.. بالای 7000 باید ترازش میشد

تراز قلمچی واقعا اونقدرا تعیین کننده نیست 

۶۵۰۰ تراز خیلی خوبیه کنکور رو بی استرس بدن میتونن دارو بیارن ۹۰ درصد

اره خودمم کنکور دارم ۱۴۰۲ رو الان دانشجو پیرام . البته پرستاری نه الان رفته رو مخم برا ۱۴۰۳ بخونم یا ...

ترمیم داری ؟ اگه آره که تایمو بزار رو دوازدهم اگه نه فصل ۱ تا ۵ دهم ۱ تا ۷ یازدهم بخون برا زیست . ۵ تا فصل اول و دو فصل اخر دوازدهم اینا برا زیسته

برا فیزیک که کل دهم بخون و دو فصل اخر یازدهم و فصل اخر دوازدهم

برا ریاضی هم بنظرم میتونی مبحثای کوچیک بخونی مثل دنباله و امار و... که سوال مستقل دارن بنظرم تابع رو حتما بخون

ترمیم داری ؟ اگه آره که تایمو بزار رو دوازدهم اگه نه فصل ۱ تا ۵ دهم ۱ تا ۷ یازدهم بخون برا زیست . ۵ ...

نه ترمیم ندارم معدلم خوبه هر چند میگن بهتره ترمیم بزنی  ترازش هر سال متفاوته ولی  همین دوازدهم که اولین نهایی بود که کنکور تاثیر داشته دادم نهایی ما از سالای قبلش سخت تر بود  دیگه منو شانسم. 😂 

فقط کنکور 

دستت درد نکنه 

بهداشت محیط چجوریه

بهداشت پیرا نیس ولی خب مهاجرت خوبی دارن واقعا. درآمد هم اگه زرنگ باشی امکان استخدام داره

در کل من شنیدم بهداشت حرفه ای استخدامش بهتره خودت حتما تحقیق کن راجع به بهداشت حرفه ای