زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه مدت خوندی برا کنکور بعدی ؟ امصراف دادی یا مرخصی گرفتی بعد خوندی؟
من سال دوازدهم خیییلی خوندم باورتون نمیشه روزی ۱۰ ۱۱ ساعت
ولی خب ریاضی رو از دی ول کردم و هیییچی نخوندم ریاضی
ریاضی به اون راحتی ۰۱ رو ۰ درصد زدم اما سال دوم با برنامه تر خوندم یه استاد ریاضی خوبم گرفتم و ریاضی ۰۲ رو ۲۸ درصد زدم ( اینو بگم ۲۸ درصد ۰۲ در حد ۷۰ درصد ۰۱ بود چون ریاضی سال ۱۴۰۲ از سال ۱۴۰۰ هم سخت تر بود)
من بعد ۱ ماه انصراف دادم و از آبان برا کنکور ۰۲ خوندم
من سال دوازدهم خیییلی خوندم باورتون نمیشه روزی ۱۰ ۱۱ ساعت ولی خب ریاضی رو از دی ول کردم و هیی ...
اره خودمم کنکور دارم ۱۴۰۲ رو الان دانشجو پیرام . البته پرستاری نه الان رفته رو مخم برا ۱۴۰۳ بخونم یا نه؟ تو دو ماه خورده ای نمیدونم چطور میشه پایم بد نیست برا ۱۴۰۲ چهار ماه خونده بودم یه ماه نهایی سه ماه کنکور
چه فصل هایی به نظرت بخونم تو این مدت برا زیست شیمی ریاضی فیزیک
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg
ترمیم داری ؟ اگه آره که تایمو بزار رو دوازدهم اگه نه فصل ۱ تا ۵ دهم ۱ تا ۷ یازدهم بخون برا زیست . ۵ ...
نه ترمیم ندارم معدلم خوبه هر چند میگن بهتره ترمیم بزنی ترازش هر سال متفاوته ولی همین دوازدهم که اولین نهایی بود که کنکور تاثیر داشته دادم نهایی ما از سالای قبلش سخت تر بود دیگه منو شانسم. 😂
فقط کنکور
دستت درد نکنه