2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9680 بازدید | 244 پست

@یانورvr   این خانوم هم امر به معروف کنین 😂بلکه از تاپیک من دل بکنی 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

درکتون می کنم  

ان شاءالله  خدا به مادرتون طول عمر عنایت کنه و به شما هم سلامتی. 

ان شاءالله اینقدر تو زندگی تون خوشبختی بباره ک این مورد دیگه مهم نباشه💖💖💖💖

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه که نیستی مقایسه نکن . به خودت بگو من یه نگاه مادرم رو با صدتا دنیا عوض نمیکنم. لباس و کادو ...

به خدا بحث بی عاطفه بودنه براخواهرکوچیکم اینجوری نیست چون اون شوهرش خوب نیس تمام محبتاسمت اونه

من خیلی ادم احساسیم به شدت نمیتونم ازادمای زندگیم بگذرم 

باید بگذری گلم بخاطر سلامت روح و روانت. خدا واست جبران کرده و مادرشوهر خوبی داده کیفش بکن .. خودت ناراحت نکن و مقایسه رو بذار کنار .. 

شرایطط عینا مثل منه من اوایل ازدواج باز بهتر بود شرایطم الان کلا انگار غریبه ام بمنم هیچ وقت زنگ نمیزنن بیا خودمم نمیرم فقط وقتی شوهرم بگه بریم منم زنگ میزنم که هستید بیایم؟ الان دوساله که یه دونه عدسم یادم نمیار برتم خریده باشن اتفاقا خیلی مواظبن مبادا هزارتومنشون سرمن هدر بره البته من ناراحت نیستم بلاخره واقعیته دیگه باید پذیرفت و باهاش کنا اومد الان که باردارم بیشتر حتی به محبت و توجه احتیاج دارم که کاملا ازم دریغ میکنن یه سر زدنی غذا پختی یه کمک تو کارای خونه هیچی هیچ ☺منم تو تنهاییام گریه میکنم وقتی این چیزا میاد تو ذهنم ولی باز خودمو جمو جور میکنم میگم باید قوی باشم چاره ای ندارم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
استارتر، نمیدونی از چه عذابی راحت هستی. من، همیشه در عذابم.  خونه‌ی مادرشوهر باشیم ناراحتم چو ...

مادرم اصلا کاری به زندگیم ندار اما من وخواهرم دوسال اختلاف داریم شوهرمن صدبرابر شوهراون بهتر من خودم هزاربرابربهشون خوبی کردم اما مرکز توجه مامانم خواهرکوچیکم چراکه خدای نکرده زندگیشون بهم نخور

الانم حتی دارم مینویسم اشک توچشمام جمع میشه یه بار باجاریمو مادرش رفتیم بیرون برا بچه هاش داشت به یه ...

درکت میکنم عزیزم. اینا انگار عقده س توی دل. هرچی ام بخوای به روت نیاری باز یادت میاد

استارتر شما دقیقاااا حرفا های شوهرم رو میزنی

اونم‌همین قدرررررر از خاناوده ش انتطار داره

و خاناوده ش عم همین قدرررررررر گذاشتن ش کنار

بریم اصلاااااا محل ش نمی دن

دیگه غذای خوب و کادو و تبریک رو حتی تو خواب هم‌نمی بینه بیچاره

در حالی ک خاناوده من تولد ش رو روز مرد رو همه روووو واسه ش هدیه می گیرن

شوهر هم ی بار بهم‌گقت حسودی م میشه ک چرا بعد از ازدواج خاناودا تو اینقدررررر دوست دارن

اما خاناوده من‌گذاشتنم کنار

چیزی درست نمیشه

اخلاق شون همینه 

سعی کن فراموش کنی

و مهم تر اینکه‌مقایسه نکنی

به خدا بحث بی عاطفه بودنه براخواهرکوچیکم اینجوری نیست چون اون شوهرش خوب نیس تمام محبتاسمت اونه

برا من برعکس با خواهر کوچکم بهترن چون شوهرشو خوب میدونن برا منو نه 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗