2777
2789
عنوان

توله هاتونو جمع کنید خواهشا

883 بازدید | 59 پست

یعنی من ریدم تو تربیت این بچه هایی که دارن تو خیابون جلون میدن 

همشم بچه ۱۰ ساله یا بچه دبستانین 

مادرای عزیز به اون بز نفهمتون یه طناب ببندید بزارید تو خونه نیان بخاطر چهارشنبه سوری مارو بدبخت کنن 

کنار ماشینم یه ترقه زدن نزدیک بود تایر بترکه همینجور ماشینو ول کردم تا دوکوچه عین اسب دویدم دنبالش تا بزنمش صدا سگ بده 😒

از اونور سوپری های محل ترقه و فشفشه میفروشن به بچه ها شیطونه میگ یه آتیش بندازم تو مغازش خودش و مغازه برن رو هوا😀

اعصاب برامون نزاشتن از صبحه هی تق صدا میاد انگار تو جنگیم 🙄

اومدیمو یکی ترقه تو صورتش ترکید اونوقت چی 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوجه ما یک هفتست انگار تگزاسه😑🥴

خدا رحم کنه

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

وای🤣🤣🤣🤣🤣

آروم باش دختر

فقط اونجاش که نوشتی مثل اسب دویدم دنبالش🤣🤣🤣🤭🤭🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

خیلی بامزه تعریف کردی ارامش باش عزیزم😂

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

با لجن بیانت موافق نیسم خیلی اهانتای مستقیمی توش هس اما با کل مطلبت موافقم . خیلی شلوغ میکنن و اصلا ب سن ربطی نداره . از بچه ۶ ساله تا مرد ۴۰ سالش دنبال ترقه و توپ و تیرن ‌. اصلا مراعات نمیکنن شاید یکی مشکل قلبی داره شاید یکی بارداره 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤