2777
2789
خب یعنی خوب نیس درحالت عادی خودم بشورم .حتما باید روز اقدام باشه؟؟بعد اینک چقدر جوش شیرین داخل تشت ک ...

ننه اشکالی نداره خیلیم خوبه   براعفونت و نظافت واژن  برا شب اقدام هم تو تشت بشین هم  یک قاشق چایی خوری جوش شیرینو تو نصف استکان اب بریز مخلوط کن با سرنگ واژنو ازداخل شستشو چه بار  ضمنا حتمن باید از پریودت شروعکنی حسابی گرمیجات بخوری مثل پودر درخت نخل نر فلفل سیاه دارچین  خرما خیلی استفاده کن ازروز پریودت تا بیست روز بعد اقدامت 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بله اون که صد در صد اصل اینه که خدا باید بخواد ما فقط تلاشمون میکنیم هرچی مصلحت خودش باشه برای اقد ...

انشالله توکل ب خدا عزیزم

آره ماما درس گفته میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی ولی همون ۱۴ ۱۵ معمولا روز  تخمک گذاریه اگه پریودت منظمه

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه از خدا بخواه توکل ب. خدا  ولی بهتر اینه زیر نظر پزشک باشی من واسه پسرم رفتم پیش طب ...

دیگ دیره برا طب سنتی و این کارا من برج ۱ میرم تو اقدام وسط هاش برام دعا کن تورو خدا پیش دکتر مثلا رفتم بی انصاف اصلا ب حرفام توجه نمیکنه ...فقط تنها چیزی ک رعایت میکنم خوردن گرمی جات همین

انشالله توکل ب خدا عزیزم آره ماما درس گفته میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی ولی همون ۱۴ ۱۵ م ...

ببین عزیزم برااقدام تعیین جنسیت راست میگ هروقت نمیتونی اقدام کنی فقط یک یا دوبار درماه مشکل اینجاست 

انشالله توکل ب خدا عزیزم آره ماما درس گفته میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی ولی همون ۱۴ ۱۵ م ...

روز ۱۳ میرم سونو خدا کنه اینبار فولی خوب داشته باشم

یکساله میرم اصلا فولی هام بیشتر ۱۰ نمیشد

حالا این ماه دارو خوردم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

دیگ دیره برا طب سنتی و این کارا من برج ۱ میرم تو اقدام وسط هاش برام دعا کن تورو خدا پیش دکتر مثلا رف ...

انشالله همون جنسیتی که میخای بشه عزیزم واست دعا میکنم 💚

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

خدا برات نگهشون داره خوشبختیشونو ببینی زمان تغذیه دیگه ندارم البته رعایت کردم آخر هفته اقدامم توصی ...

قبل نزدیکی حسابی موزبخورین یک ساعت قبلش و اینکه حتمن حتمن باجوش شیرین بشوخودتو داخلی)  اول شما ارضاع باید بشی بعد همسرت نزدیکی باید عمیق باشه  وحسابی شوهرت قبل ارضاع به اوج برسه پزیشنم سجده ای 

https://daigo.ir/secret/41700181532

ننه اشکالی نداره خیلیم خوبه   براعفونت و نظافت واژن  برا شب اقدام هم تو تشت بشین هم   ...

وای خدا من پریودیم چندوقت پیش تموم شده تقریبا روز ۱۲ هستم....اشکال نداره این نکات رو الان رعایت کنم؟؟تاخود روز اقدامم ؟؟بعد جمله اخر رو درست متوجه نشدم بعد اقدام ک نمیشه گرمی خورد چون ممکنه ادم حامله بشه ولی ندونه ...بعد ی سوال دیگ تو برنانه نشوته بود کاهو من کاهو هم زیاد خوردم

ببین عزیزم برااقدام تعیین جنسیت راست میگ هروقت نمیتونی اقدام کنی فقط یک یا دوبار درماه مشکل اینجاست& ...

اره درس میگن روزای تخمک گذاریت باید اقدام کنی 

منو همسرم روزای تخمک گذاری منی رو داخل میریخت روزای بعدش جلوگیری میکردیم 

ببخشید اینقد صریح گفتم

قبل نزدیکی حسابی موزبخورین یک ساعت قبلش و اینکه حتمن حتمن باجوش شیرین بشوخودتو داخلی)  اول شما ...

مرسی عزیز دلم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چندتابچه مگه داری

گلم میگم راسته ک میگن ی ماه قبل از اقدام نباید نزدیکی داشته باشی ک اسپرم زیاد بشه ؟؟الان من قراره فردا نزدیکی کنم بعد دیگ نزدیکی نکنم تا خو د ماه دیگ ک برم اقدام

روز ۱۳ میرم سونو خدا کنه اینبار فولی خوب داشته باشم یکساله میرم اصلا فولی هام بیشتر ۱۰ نمیشد حالا ...

انشالله عزیزم

واسه اینکه فولی هات خوب بشن دوسین مصرف کن(سیاهدانه و عسل) من واسه بچه دومم یک ماه خوردم ماه بعد باردار شدم