بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نههههه این چه حرفیه اینطوری که کلا نطفها پیر وبدرنخورمیشن نهایتا ده روز باید نداشته باشی
اخه خواهرم و زنداییم و داداشم همین روش تعین جنسیت اونم تضمینی رعایت کردن بعد س تا پسر شدن یعنی هرکی انجام داده رد خور نداشته ...ی طب سنتی بهشون گفته بود ک ادرس هم به همه کس نمیدن
انشالله عزیزم واسه اینکه فولی هات خوب بشن دوسین مصرف کن(سیاهدانه و عسل) من واسه بچه دومم یک ماه خور ...
تا ۴ روز دیگه که اقدامم جواب میده
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
تخمک خوب یعنی تخمک که قابلیت بارور شدن داشته باشه باید سایزش ۱۸ تا ۲۵ باشه
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
علاوه بر شستن با جوش شیرین باید ماده غذایی که حاوی منیزیم و پتاسیم هستن بخوری توت فرنگی خیلی خوبه
سلام عزیزم ببخشید دیدم اطلاعات دارید گفتم پیامتون بدم ...خاستم بپرسم دیشب نشستم تو تشت جوش شیرین و اب بعد رفتم درجا حمام کردم و کلی نشستم رو چهار پایه ولی شنیدم دبگ نباید خودت بشوری درسته؟؟؟اخه ادم تا پشت کمرش نیره تو تشت بخاطر همین بدم امد حمام کردم
اگه براپسردارشدنه که باید ده دیقه قبل رابطه رحمو با اب وجوش شیرین وسرنگ خوب شیستشو بدید معجزه ...
سلام عزیزم ببخشید دیدم اطلاعات دارید گفتم پیامتون بدم ...خاستم بپرسم دیشب نشستم تو تشت جوش شیرین و اب بعد رفتم درجا حمام کردم و کلی نشستم رو چهار پایه ولی شنیدم دبگ نباید خودت بشوری درسته؟؟؟اخه ادم تا پشت کمرش نیره تو تشت بخاطر همین بدم امد حمام کردم
سلام عزیزم ببخشید دیدم اطلاعات دارید گفتم پیامتون بدم ...خاستم بپرسم دیشب نشستم تو تشت جوش شیرین و ا ...
وای عزیزم چقدر درگیری من که بهت گفتم قبل نزدیکی زمانی که میخای باشوهرت همخوابی کنی رحمتو با سرنگ واب وجوش شیرین شستشو بدی ده دقیقه قبلش کافیه نباید خودتو دیگه بشوری