2777
2789
روز ۱۳ میرم سونو خدا کنه اینبار فولی خوب داشته باشم یکساله میرم اصلا فولی هام بیشتر ۱۰ نمیشد حالا ...

خانومی چطور متوجه میشن تخمک هات خوب نیست ؟؟منم قراره برم سونو دکتر گفت ببینم اگ تخمک هات خوب شد میگمت بری اقدام این دیگه چ مدلیه مگ تخمک خوب و بد داره

گلم میگم راسته ک میگن ی ماه قبل از اقدام نباید نزدیکی داشته باشی ک اسپرم زیاد بشه ؟؟الان من قراره فر ...

نههههه این چه حرفیه اینطوری که کلا نطفها پیر وبدرنخورمیشن نهایتا ده روز  باید نداشته باشی 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههههه این چه حرفیه اینطوری که کلا نطفها پیر وبدرنخورمیشن نهایتا ده روز  باید نداشته باشی

اخه خواهرم و زنداییم و داداشم همین روش تعین جنسیت اونم تضمینی رعایت کردن بعد س تا پسر شدن یعنی هرکی انجام داده رد خور نداشته ...ی طب سنتی بهشون گفته بود ک ادرس هم به همه کس نمیدن

نههههه این چه حرفیه اینطوری که کلا نطفها پیر وبدرنخورمیشن نهایتا ده روز  باید نداشته باشی

خود خواهرم همین رژیمی رو رعایت کرد ک من الان دارم میکنم .بعد دقیق یک ماه سک س نداشتن خداهم بهشون پسر داد بایانک همه خواهرای من بجه اولشون دختر بود

خود خواهرم همین رژیمی رو رعایت کرد ک من الان دارم میکنم .بعد دقیق یک ماه سک س نداشتن خداهم بهشون پسر ...

عزیزم این چه حرغیه من هفت تابچه دارم وتجربه دارم بزن گوگل اصلا سرچ کن یک ماه نداشتن رابطه مردو داغون میکنه چه برسه به نطفهاشو

عزیزم این چه حرغیه من هفت تابچه دارم وتجربه دارم بزن گوگل اصلا سرچ کن یک ماه نداشتن رابطه مردو داغون ...

اره میدونم ولی چیزی ک انجام دادن رو گفتم چون خودم پیشم خواهرم بودم دیگ از سیر تا میازش جیدونم .خیلی هم سخته اره 

انشالله عزیزم واسه اینکه فولی هات خوب بشن دوسین مصرف کن(سیاهدانه و عسل) من واسه بچه دومم یک ماه خور ...

تا ۴ روز دیگه که اقدامم جواب میده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

خانومی چطور متوجه میشن تخمک هات خوب نیست ؟؟منم قراره برم سونو دکتر گفت ببینم اگ تخمک هات خوب شد میگم ...

میرم سونوگرافی

تخمک خوب یعنی تخمک که قابلیت بارور شدن داشته باشه باید سایزش ۱۸ تا ۲۵ باشه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

تا ۴ روز دیگه که اقدامم جواب میده

نه عزیزم فک نکنم باید بعد پاک شدنت تا هجده ام بخوری

انشالله فولی خوب داری خیره

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

علاوه بر شستن با جوش شیرین باید ماده غذایی که حاوی منیزیم و پتاسیم هستن بخوری توت فرنگی خیلی خوبه

سلام عزیزم ببخشید دیدم اطلاعات دارید گفتم پیامتون بدم ...خاستم بپرسم دیشب نشستم تو تشت جوش شیرین و اب بعد رفتم درجا حمام کردم و کلی نشستم رو چهار پایه ولی شنیدم دبگ نباید خودت بشوری درسته؟؟؟اخه ادم تا پشت کمرش نیره تو تشت بخاطر همین بدم امد حمام کردم 

اگه براپسردارشدنه که باید ده دیقه قبل رابطه رحمو با اب وجوش شیرین وسرنگ خوب شیستشو بدید  معجزه ...

سلام عزیزم ببخشید دیدم اطلاعات دارید گفتم پیامتون بدم ...خاستم بپرسم دیشب نشستم تو تشت جوش شیرین و اب بعد رفتم درجا حمام کردم و کلی نشستم رو چهار پایه ولی شنیدم دبگ نباید خودت بشوری درسته؟؟؟اخه ادم تا پشت کمرش نیره تو تشت بخاطر همین بدم امد حمام کردم 

سلام عزیزم ببخشید دیدم اطلاعات دارید گفتم پیامتون بدم ...خاستم بپرسم دیشب نشستم تو تشت جوش شیرین و ا ...

خواهش میکنم عزیزم 

وقتی از تو تشت بلند میشی فقط کمرتو ببر زیر آب بیا بیرون واژنتو نشور 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

سلام عزیزم ببخشید دیدم اطلاعات دارید گفتم پیامتون بدم ...خاستم بپرسم دیشب نشستم تو تشت جوش شیرین و ا ...

وای عزیزم چقدر درگیری من که بهت گفتم قبل نزدیکی زمانی که میخای باشوهرت همخوابی کنی رحمتو با سرنگ واب وجوش شیرین شستشو بدی ده دقیقه قبلش کافیه  نباید خودتو دیگه بشوری