بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا به این چیزا نیست عزیزم من دوماه پشت سر هم کلی سردی میخوردم مثل ماست و خیار به امید این که اگه ...
روز اقدامت چقد با روز تخمک گذاری فاصله داشت
سیکلت چند روزست؟ روز چندم اقدام کردی؟؟
چندبار اقدام داشتی؟
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
اگه براپسردارشدنه که باید ده دیقه قبل رابطه رحمو با اب وجوش شیرین وسرنگ خوب شیستشو بدید معجزه ...
واقعا هفت تا بچه داری؟؟
ماشالله چشم بد دور خدا حفظشون کنه براتون
برای پسرهات چندبار اقدام داشتی و چه فاصله ای با روز تخمک گذاری داشت
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
عزیزم چیزای گرم بخور گوشت قرمز و دارچین خیلی خوبه لبنیات رو کلا حذف کنید گرد لقاح درخت نخل نر هم خی ...
رژیم غذایی را رعایت کردم
آخر هفته روزای تخمک گذاریمه
برای اون توصیه ای داری
واقعا هفت تا بچه داری؟؟ ماشالله چشم بد دور خدا حفظشون کنه براتون برای پسرهات چندبار اقدام داشتی و ...
سلام عزیزم بله سه تاپسر وچهارتا دختردارم دوتا پسر پشت سرهم اوردم اول به کمک خدا بعد با شستشو باجوش شیرین و استفاده ازکیت تخمکگذاری و خوردن زیاد موز و گرمیجات مثل پودر درخت نخل خرما فلفل سیاه قرص کمر ووووو
بلتر یکمشو توضیح دادم تو روزای تخمک گذاری اقدام کن قبل اقدام خودتو با جوش شیرین بشور و توت فرنگی زی ...
بله اون که صد در صد اصل اینه که خدا باید بخواد
ما فقط تلاشمون میکنیم هرچی مصلحت خودش باشه
برای اقدام چنبارشو نمیدونم
ماما بهم گفت دو بار اقدام باشه یکی روز ۱۴ یکی ۱۵ سیکلام ۳۱ روزست
سلام عزیزم بله سه تاپسر وچهارتا دختردارم دوتا پسر پشت سرهم اوردم اول به کمک خدا بعد با شستشو باجوش ش ...
خدا برات نگهشون داره خوشبختیشونو ببینی
زمان تغذیه دیگه ندارم البته رعایت کردم
آخر هفته اقدامم توصیه برا اون چندبار رابطه باشه؟
ببخشید پوزیشن و ....هرکاری لازمه ؟