2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا هیچ خطی نیفتاد؟ همیشه یه خطر پررنگ باید باشه، اگر روز تخمک گذاریت باشه دوتا خط پررنگ میفته اگه هر چی از روز تخمک گذاری بگذره و فاصله بیفته یه خط هی کمرنگ میشه و محو میشه

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
بنظرمن ربطی ب اینا نداره  من ماه اول اقدامم ازهمین کارا کردم بچم افتاد  ب اینا توجه نکن ب ...

خب توکلم ک همیشه ب خدا هست ولی دیگ خدا نمیگ ک بنده بی توجه باشه ...میخام هم خودم سعی کنم هم خدا خودش کمک کنه الان جدیدا خیلی هااااسقط دارن ب این چیزا نیست ک گلم

چون اسپرم های وای تو ی روزه میمیرن عزیزم اگ قراره ادم بی توجه ب این موضوع ها بچه بیاره ک نمیشه

اسپرم درحالت نرمال و محیط قلیایی  رحم تا پنج روز هم زنده میمونن مگه ظیف باشن بسوزن   تایم دقیق تخمک گزاری رو نمیشه دراورد  میبینی یک ساعت بعد کیته  یک روز رو دوروز قبل

اسپرم درحالت نرمال و محیط قلیایی  رحم تا پنج روز هم زنده میمونن مگه ظیف باشن بسوزن   ...

باسونو میشه .خاستم قبل سونو همینطور الکی بزنم بینم چجوریه ...اخه کلی تحقیق کردم و مطالعه گفتن اسپرم وای فقط ی روز اون ایکس هس ک تاچندروز میمیونه

کلا هیچ خطی نیفتاد؟ همیشه یه خطر پررنگ باید باشه، اگر روز تخمک گذاریت باشه دوتا خط پررنگ میفته اگه ه ...

خب بطور طبیعی حداقل باید ی خط کمرنگ مینداخت این همونم ننداخت اگ نزدیک باشه دوتا میندازه .ولی این هیچ