2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چند وقت یکبار میاد خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 86 پست
اذیت نمیشی؟ مگه تو یک خونه هستین؟

من طبقه بالام اینا پایین اذیت که میشم ولی چه میشه کرد جایی نداره بره میاد 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
یعنی ماهی یکبار هم نیاد؟ اگه رفتار نامناسبی الان نداره چرا نیاد؟ خونه بچه شه

راستش الان رفتار نامناسبی نداره ولی تو ۳ سال عقدم خیلی عذابم داد الان ازش متنفرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت به کار و زندگیت میرسی؟ 

نه والا از کارو زندگی میندازه منو سعی میکنم شبا کارام رو انجام بدم بخدا یه سری تو خونه خیاطی میکردم مادرشوهر انقد اومد نشست که کل وقتم روگرفت منم پس دادم کارای مردم رو گفتم نمیتونم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
الان چجوریه؟ دعوت میکنه؟ پذیراییش اوکیه؟

نه الانم دعوت نمیکنه همسرم خودش بهش میگه ما میاییم پذیراییش در حد من نیست ولی بازم معقول تر از زمان عقدمونه

ما توی یک ساختمان هستیم شاید ۵-۶ ماه یکبار بیاد خونه ما  ولی کلا سخت نگیر من فردای عقد با همسر ...

نه فقط بحث پاگشا نیست کلا توهین کلامی زیاد می‌کرد منم الان ازش کینه گرفتم عزیزدلم

پس حق داشتی عزیزم 

خیلی منو اذیت کردن یعنی اگه چند تا نمونه‌شو بگم واقعاً گریه می‌کنی و حالم هیچ وقت یادم نمیره برای خرید عید چه ذوقی داشتم رفته بودم لباس خریده بودم روز اول عید پوشیدم رفتم خونه مادر شوهرم من همیشه بعد از لحظه سال تحویل می‌رفتم اول خونه مادر شوهرم بعد می‌رفتم خونه مادر خودم خدا شاهده تا لباسا رو توی تن من دید برگشت گفتش بهتر نیست به جای اینکه هر دفعه یه دست لباس بگیری بپوشی یکم پس‌انداز بکنی یا حداقل تو که لباس داشتی از عید پارسالت پسرم دو دست لباس می‌خرید با این حال که من واقعاً شوهرم خیلی خرید می‌کنه یعنی واقعاً چندین برابر من شوهرم خرید می‌کنه عاشق لباس خریدنه ولی من یه دست لباس عیدم تو چشم این خار اومد خدا شاهده اومدم خونه از حرصم همه لباسا رو قیچی قیچی کردم و دیگه تا آخر عید خونه هیچ کسی نرفتم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تو حق داری . وقتی ارزش نمیده چرا ارزش بدی ؟  هر چند بگن خونه پسرشه .  اون پسرشو دوست داش ...

دقیقا عزیزم

اخه هم منو بیچاره کرده هم جاری بزرگمو

تازه بین منو اونم ۳ سال با دروغش بهم زد الان دستش رو شده

نه الانم دعوت نمیکنه همسرم خودش بهش میگه ما میاییم پذیراییش در حد من نیست ولی بازم معقول تر از زمان ...

پس کلا بدون دعوتین هر دو طرف

نه ما بدون دعوت برا غذا نمیریم..پارسال من عید دعوت کردم اون هنوز یسال شد دعوت نکرده..منم نمیرم برا شام..

یکی هس کلا پذیراییش برا همه ی مدله اگه مادرشوهرت این مدلیه که بنظرم بیخیال گذشته ها گذشته بهش فک نکن میتونس الانم بدرفتار باشه

یکی هم عین مادرشوهر من پذیراییش فقط برا من افتضاحه😂

منم اول سنگ تموم میزاشتم ولی الان شدم عین خودش

عزیزم حساس شدی خونه پسرشه مگه تو خونه مادرت نمیری ؟ یکم درک کنید میدونم بدجنسن ولی شما خوب باش این ...

بحث سر اینه خانواده من اصلا نمیان چون اول زندگیمونه تقریبا

ولی ایشون اصلا متوجه نیست ما تازه چند ماهه اومدیم و تازه عروس دامادیم و کلی قسط داریم

البته وضع مالی همسرم بد نیست ولی کلا اول زندگی یکم نباید مراعات بکنه؟؟؟

رو نده چه معنی میده ولی اون دعوتت نکرده الان هعی بیاد

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼