2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چند وقت یکبار میاد خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 86 پست
بببین شما اشتباهات این بوده که از اول رفتی با مادر شوهر توی حیاط زندگی کردی من این کارو نکردم من اوم ...

من بچه بودم خواهربه زور منو دادن به شوهرم

الآن ۳ماهه باشوهرم قهریم واونم ور دل ننه شه

من تصمیم رو گرفتم قصدم اینه بعد از امتحانات دخترم درخواست طلاق بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه بودم خواهربه زور منو دادن به شوهرم الآن ۳ماهه باشوهرم قهریم واونم ور دل ننه شه من تصمیم رو ...

ببین من خودم ۱۸ سالم بود عقد کردم و وقتی که عروسی کردم رفتم خونه شوهرم ۱۹ سال و سه ماهم بود الان داره ۲۸ سالم میشه بچه نیاوردم یکی دو بار شوهرم گفت بچه می‌خوام ولی گفتم تا وقتی که درسم تموم نشه نتونم یه شغل خوب پیدا بکنم بچه نمیارم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ن من شکر خدا حقوق شوهرم خوبه و اینکه خیلی هم کاریه به خاطر همین هر چیزی رو که اونا برام نمی‌خریدن یا ...

خدا حفظتون کنه برا هم ⁦♥️⁩

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
بله شما ماشاالله عاقلی میشه بدونم رشته درسی وشغل تون چیه

ارشد حقوق 

مدیر برنامه ریزی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من عاشق حقوقم میخوام دانشگاه برم رشته حقوق شما هم موفق باشی خواهر ضمنا امضات بسیار زیباست ازت ...

ممنونم عزیزم نظرت لطفت به من