من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
گوشت کوب برقی سه کاره مولینکس داشتم. گوشتکوبش خراب شد ولی بقیه اش سالمه ولی محفظه خردکنش کوچیکه زیاد کارایی نداره. غذاساز دارم از بس دنگ و فنگ داره ازش استفاده نمیکنم. خردکن ایرانی دو تیغه مانیلوکس گرفتم ازش راضیم، سبزی هم راحت خرد میکنه
گوشت کوب برقی سه کاره مولینکس داشتم. گوشتکوبش خراب شد ولی بقیه اش سالمه ولی محفظه خردکنش کوچیکه زیاد ...
میخوام روقین بگیرم ک همشون یه سری داره بنظرت چیکار کنم جدا بگیرمشون سبزی خردکن چی
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین خرد کن ایرانی مانیلوکس که گفتم به جای سبزی خورد کن بخر.من راضیم. گوشت و مرغ هم حالت چرخ میکنه. ...
عزیزم یک کیلو سبزی رو توی چندبار میریزی تو خرد کن؟ هم درشت برای آش و هم ریز ریز برای قورمه سبزی خرد میکنه؟
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!