2777
2789
الان چطوره؟ درمان شد؟شلوارت رو ب کسی نده چ سالم چ بیمار

سه تایپ پر خطر داشت

دو تاش رفته یه دونش مونده 

واکسناشو زد و کلی قرص واسه ایمنی بدن میخوره

و من دیگر جوان نخواهم شد....

سه تایپ پر خطر داشت دو تاش رفته یه دونش مونده  واکسناشو زد و کلی قرص واسه ایمنی بدن میخوره

چن سال طول کشید تا بره از بدنش؟چون صبح یکی تاپیک زد بود و تو جواب بهش گفت بودن تااخرش تو بدنش هس

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن سال طول کشید تا بره از بدنش؟چون صبح یکی تاپیک زد بود و تو جواب بهش گفت بودن تااخرش تو بدنش هس

میگم دیگه یک تایپش هنوز از بدنش خارج نشده 

قراره بعد عید بره دوباره تست بده ببینه اون یدونم رفته یا نه

و من دیگر جوان نخواهم شد....

میگن دیگه یک تایپش هنوز از بدنش خارج نشده  قراره بعد عید بره دوباره تست بده ببینه اون یدونم رف ...

اها ایشالا خوب شه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
توی یک کنگره ای پارسال میگفتن حتی با دست دادن هم منتقل میشه اگه زگیل روی دست باشه😥

واااا😳😳😳اچ پي وي با دست دادن منتقل ميشه ؟ يا زيگيل ديگه منظورشونه؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
آره میومد خونم میگف شلوار راحتی بده  بعد میشستم  البته اونجا نمیدونستم زیگیل داره

عزیزم اصلا زیگیلشم به کنار چطوری شلوار هم دیگرو میپوشید من برای خواهرامم نمیپوشم 😬😬😬

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
واااا😳😳😳اچ پي وي با دست دادن منتقل ميشه ؟ يا زيگيل ديگه منظورشونه؟

هیومن پاپیلوما ویروس یا hpv خانواده بسیار بزرگی از ویروس ها هستن که ضایعاتشون روی پوست و مخاط سر تا سر بدن ایجاد میشه

پوست صورت»»»»زگیل مسطح

پوست دست»»»»»زگیل دست

ناحیه تناسلی»»»»»زگیل تناسلی

ناحیه مقعد»»»»»زگیل مقعدی

هر جا که ضایعه بده اسمش میشه یه چیز

و تمام انواع این ویروس با هر نوع تماسی منتقل میشن، از تماس اشیا آلوده تا تماس جنسی