بچه ها فهمیدم نامزد یکی از نزدیکانم این بیماریو داره و اون شخص که با ما نسبت داره من خیلی باهاش در ارتباطم تو حمام ما حمام کرده لباسشون تو لباسشویی می ذاشتم و کلا تو یه خونه بودیم خیلی مدتها حالا ممکن ایشون ناقل باشه و به ما هم سرایت کرده باشه از این طریقایی که گفتم؟خیلی داغونم خیلی بیشتر برای اون شخص که نامزدش این مشکل داره بچه ها آزمایش تشخیصش چیه راه درمان داره؟کسی که این بیماری داره برای ازدواج مناسبه برای آینده طرف مقابلش بد نمی شه؟دارم دیونه می شم
چون که خدا همه چیز را دید و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
فقطططط از رابطه ج.سی منتقل میشه این حمام و استخرم از خودشون دراوردن ک زندگیا نپاشه
تحقیقات هنوز ثابت نکردع ک از استخر زگیل تناسلی منتشر شه.میتونید به انگلیسی سرچ کنین
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره میومد خونم میگف شلوار راحتی بده بعد میشستم البته اونجا نمیدونستم زیگیل داره
الان چطوره؟ درمان شد؟شلوارت رو ب کسی نده چ سالم چ بیمار
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️