2777
2789

خواب دیدم دو تا لباس بچگانه صورتی دخترونه و شیشه شیر گرفتم جالبیش اینه بینشون دو تا در قندان بود یعنی قندان خودش نبود فقط درشون بود کسی تعبیرشو میدونه؟؟

ببخشید کسی هم هست خواب منو تعبیر کنه؟خواب دیدم رفتم حموم بعد زمانی که اومدم بیرون یه جن رو پشت پنجره دیدم که می‌خندید بیخیال شدم بعد داشتم دستمو میشستم یکی از همسایه ها نذری آورده بود هی میگفت آب نباشه تو نذریم مواظب باش  رفتم تو خونه دیدم برقا خاموش روشن میشه اتفاقات بدی میوفته هی انگار دیونه شدم جیغ میزدم بابا چرا وقتی من میترسیدم از جن باور نمیکردی ببین الان جن چیکار میکنه بعد رفتیم داشتیم شام می‌خوردیم یهو دیدم چندتا سایه رو باز برقا خاموش شد داد زدم یا ابالفضل همه چیز درست میشد و زمانی که نمیگفتم باز همون طور بود....

از خواب بیدار شدم قلبم داشت میترکید از ترس

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید کسی هم هست خواب منو تعبیر کنه؟خواب دیدم رفتم حموم بعد زمانی که اومدم بیرون یه جن رو پشت پنجره ...

به حضرت ابوالفضل متوسل بشین

صدقه بدین

ان شاءالله خیره

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به حضرت ابوالفضل متوسل بشین صدقه بدین ان شاءالله خیره

مرسی عزیزم یا علی هم میگفتم ولی بیشتر میگفتم یاابالفضل 

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"