2777
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 89 پست
نه عزیزم شما باید ۲ملیون و ۹۷۲تومن خرید کنی ۸۸۰تومن دولت میده باقیش از جیب خودت باید بدی.حدود دو ملی ...

احسنت 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانبو نرین اونا قرداد ۲۲۰تومنی رو ندارن شما هرجا رفتین بگین ۲۲۰فجرانه رو میخواییم دارین یانه

ف میکنم پس من درآوردی این حرف ها 

بعضیا هرچی دلشون بخاد میگن ک خرید کنین 

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

ماه پیش ۸۸۰تومن اعتبار ما بود 

۱۰۰تومن از خودم دادم فقط بقیش همه رو خرید زدم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
ماهم خدارشکر خیلی راضی ایم از خرید کالابرگی بلاخره که باید خرید کنیم و پول بدیم 

مشکل اینجاست مغازه هایی که کالابرگ میدن قیمتاشون بالاست.ما تو محلمون یه فروشگاه هست بسیار با انصافه هرجور حساب کنیم خرید آزاد از اون به صرفه تره تا با کالابرگ متاسفانه اونم کالابرگ نمیاره چون مغازش همیشه شلوغه.

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

نه عزیزم شما باید ۲ملیون و ۹۷۲تومن خرید کنی ۸۸۰تومن دولت میده باقیش از جیب خودت باید بدی.حدود دو ملی ...

من نمیدونم شما کجا خرید کرذین ولی جایی که ما میریم اصلا این مدلی نیس

هرچی خرید کنیم اول از کالابرگ کم میکنه بقیش و خودمون میدیم که اونم از یارانه کم میشه

ف میکنم پس من درآوردی این حرف ها  بعضیا هرچی دلشون بخاد میگن ک خرید کنین

نه عزیزم من ماه پیش رفتم سه نفریم میشد ۶۸۰تومن خرید کردم ۱۵تومن بیشترشده بود که همون ۱۵ تومن رو دادم بقیش پولی نگرفتن فحرانه حساب کردن

من نمیدونم شما کجا خرید کرذین ولی جایی که ما میریم اصلا این مدلی نیس هرچی خرید کنیم اول از کالابرگ ...

فروشگاه های زنجیره ایی و شخصی میرن احتمالا

جانبو نرین اونا قرداد ۲۲۰تومنی رو ندارن شما هرجا رفتین بگین ۲۲۰فجرانه رو میخواییم دارین یانه

عزیزم گفتم که ماه پیشم فروشگاه ها همشون اینطور بودن ولی سوپر مارکتی ها نه منم از سوپر مارکت خرید کردم چیزیم اضافه پرداخت نکردم فقط سی تومن برداشت 

این ماه امشب رفتیم همون سوپرمارکته خرید کنیم گفت باید حتما نفری ۲۲۰ خرج کنید تا اون ۲۲۰ فجرانه رو بشه خرج کنید منم دیگه خرید نکردم طرف بیشتر اجناس کارامدش مثل روغن و رب و اینطورچیزا رو برداشته بود  چیپس و پفک و کیک که به دردم نمیخورد خرید نکردم دیگه

نه عزیزم من ماه پیش رفتم سه نفریم میشد ۶۸۰تومن خرید کردم ۱۵تومن بیشترشده بود که همون ۱۵ تومن رو دادم ...

نه اینو میگم ک گفتن ۵۰۰باید خرید کنی 

میگم از خودشون درمیارن .همینطور ک ماه پیش گرفتیم اینماه هم باید بدن

من نمیدونم شما کجا خرید کرذین ولی جایی که ما میریم اصلا این مدلی نیس هرچی خرید کنیم اول از کالابرگ ...

اون دوره های قبل فرق داشت با الان.الان دقیقا همینطوره به ازای هر نفر ۷۴۳تومن قیمت سبد کالاست که ۵۲۳تومن از جیب میدی ۲۲۰از کالابرگ کم میشه

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

نه عزیزم من ماه پیش رفتم سه نفریم میشد ۶۸۰تومن خرید کردم ۱۵تومن بیشترشده بود که همون ۱۵ تومن رو دادم ...

منم دقیقا ۸۸۱ خرید کردم با چندتا کیسه تو دستم به فروشنده چندبار گفتم الان من هیچی پرداخت نکنم مطمئنی برم ؟ 😐🤣 

در صورتی که افق کورروش رفتم قبلش بهم گفته بود درصدیه و فلان و خودت باید کلی خرید کنی . 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️