هر مغازه با مغازه دیگه فرق داره اینجا که ما خرید میکنیم دو سه قلم موارد کالابرگی برداری بقیش و میتو ...
اول هرررر ماه
کلا یک ماه دادن کالا برگ : |
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اره بابا بعضیا میخوان سواستفاده کنن همچینم ادمو گمراه میکنن اصلا نمیفهمی اینا چی میگن شروع کردن این ...
منم گیج شدم تازه خودمم باید برا بقیه توضیح میدادم بقیه رو هم گیج کردم 🤣
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم دقیقا ۸۸۱ خرید کردم با چندتا کیسه تو دستم به فروشنده چندبار گفتم الان من هیچی پرداخت نکنم مطمئنی ...
ماه قبل فقط فروشگاه های زنجیره یی اینجوری بود اما الان همه جا اینطور شده.شایدم همون فروشگاه های زنجیره یی اعتراض کردن و دولت مجبور شده اینجوری کنه چون اونا خیلی گردنشون کلفته قطعا ماه قبل فروششون به شدت کم شده
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
ماه قبل فقط فروشگاه های زنجیره یی اینجوری بود اما الان همه جا اینطور شده.شایدم همون فروشگاه های زنجی ...
آره چون متعلق به افراد عادی نیست .
هر مغازه با مغازه دیگه فرق داره اینجا که ما خرید میکنیم دو سه قلم موارد کالابرگی برداری بقیش و میتو ...
خب اینجوری باشه آره اما اطراف ما نیست که هم کالابرگ بده هم منصف باشه.مثلا روغن رو میدن ۳۲۸ بعد فقط ۸تومنش از کالابرگ کم میشه من باید ۳۲۰ بدم درصورتی که اون آقا روغن رو میده ۲۶۰
نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
😂😂😂😂😂والا من تا ماه پیش اون یکی کالابرگ رو از هرفروشگاهی پرسیوم یه جوری جواب دادن که اصلا نفهمی ...
میری میخری میای کاش هرماه بود بگو آخه چی ازتون کم میشه : |