2777
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 89 پست
خدالعنتشون کنه مردمو مسخره کردن 

ماه دیگه احتمالا میگن ۴ تومن خرید کنید با صد هزار تخفیف 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم رفت پرسید میگه گفتن ۳۰درصد دولت میده بقیش باید خودتون پول بدین .

هرکس ی قانون من در اوردی هز خودش در اورده شیادیم بخدا هممون ما گشتیم پیدا کردیم جایی ک ب اندازه یارانمون هرجی خواستیم ورداشتیم خدا خیرش بده...

اما بودن جایی ک میگفتن ب ازای هر نفر باید ۵۰۰ تومن خرید کنین ک ۲۲۰ تومن یهرانشو بتونین خرید کنین و....اینا غیر قانونیه دولت گفته هرکس هرچقدرش رو هرچی بخواد میتونه بخره.....

اینقد مسخره کردن ک نگو.   باید ۵۰۰ از جیب خودت بخری تا ۲۲۰ تومن رو بتونی خرید کنی

نه اصلا جانبو اینا اینجوریه ...۲۲۰تومن فرق داره ۲۲۰فجرانه هس با اونی که شما میگین فرق داره اصلا پولی نمیگیرن من ماه میش گرفتم به اندازه سه نفر ۲۲۰تومن ها رو خرید کردم

عکس👈شماره20

چالش عکس طبیعت ،کودک و بزرگسال و نوزاد  ،و غیره 

🔥جایزه🔥

💜نفر اول 200هزار تومن 

💜نفر دوم 100هزار تومنی 

💜نفر سوم 50هزار تومن

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEHGFCAD0TYNBDFCARGQLYCDDVVNUZVX

✍عکس های  خود را بفرستید.

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

💢💢توجه  حداقل لایک  برای برنده شدن هرعکس200لایک میباشد..

باید تلاشتون کنین بیشترین لایک رو بخوره😍

⚜مهلت عکس فرستادن وشرکت کردن تا پایان 30برج اسفند ماه

خدالعنتشون کنه مردمو مسخره کردن  

ماه پیش من رفتم سوپر مارکت همون پول یارانه رو خرید کردم فقط خود صاحب سوپرمارکت سی هزار برداشت این ماه گفت باید حتما نفری ۲۲۰ خرید کنید تا بشه خرجش کنید 

امروزم یه نفر تو نی نی ساعت گفت قصابی هم بری میشه باهاش خرید کرد به نظرم اون بهتره دیگه اگه قراره یه تومن خودت بدی همون گوشت بخری بهتره تا خرت و پرت سوپرمارکتی 

فروشگاها که خیلی سخت تره فقط یه سری کالاهای خاص رو میشه برداشت من از فروشگاه جانبو  پرسیدم مثلا میگفت برنج برداری از پول یارانه فقط ۶۰ هزارشو میتونی پرداخت کنی بیشتر نمیشه 

ماه پیش من رفتم سوپر مارکت همون پول یارانه رو خرید کردم فقط خود صاحب سوپرمارکت سی هزار برداشت این ما ...

جانبو نرین اونا قرداد ۲۲۰تومنی رو ندارن شما هرجا رفتین بگین ۲۲۰فجرانه رو میخواییم دارین یانه

ما ۴ نفریم  ۲ ملیون خرید کنیم  ۸۸۰ تومن کم میشه یعنی کلا ۱۱۰۰ پرداخت میکنیم؟

نه عزیزم شما باید ۲ملیون و ۹۷۲تومن خرید کنی ۸۸۰تومن دولت میده باقیش از جیب خودت باید بدی.حدود دو ملیون صد وخورده یی

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...