2777
2789
عنوان

میشه واسم دعا کنین امسال سال ازدواجم باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 67 پست
ملودی الهی حاجت تو رو هم خدا بده و بهترین ها واست پیش بیاد از خواص سوره طه هست که اگه پسری این سوره رو با خودش داشته باشه و به خواستگاری دختری بره، جواب رد بهش نمیدن در صورتی که به صلاح باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه تون ممنونم، خیلی دلم سبک شد و شاد از اینکه دعام میکنین ببخشین اگه نشد از جدا جدا ازتون تشکر کنم از ته قلبم حاجت روایی همه تون رو ازخدا خواستارم

انشاءالله که حاجت روا بشی راحیل جون

زانو بغل نشسته دلم کنج خانه ات،حالا فقط خیال من است وبهانه ات،باهر نفس تپیدوگرفت از فراق تو،قلب شکسته ازدل خسته سراغ تو،اقرار میکنم که خدایم فقط تویی،هر آنچه مانده است برایم فقط تویی،شاهد ترین به خلوت شب های تار من،سامع ترین به زمزمه های نزار من،افتاده بر زمین مپسندم که بی کسم،این سان غمین مپسندم که بی کسم

همش.میپره.این.نقطه.ها.کار.اسپیس.روانجام.میده.واسم...موبایلم.باورژن.جدید.سایت.جور.نیس.نه.تاپیک.نه.پست.میتونم.بذارم.دلم.واسه.همتون.تنگ.شد.ممنون.که.به.یادم.بودی.عزیزم.این.شبهاخیلی.التماس.دعا

مهربان، إن شاالله به زودی عروس خوشبخت بشی

چه اسم خوشگلی داری ایشالا امسال سال عروسیته من ب نیتت امشب برات سوره یس میخونم نماز حضرت زهرارو بخون عزیز و دعای چهل کلید 

ایشالا حاجت رواشدی منو خیلی دعاکن

راحیل جان ان شاءالله به آرزوهات بررسی و همسر خوب و زندگی پر از آرامشی داشته باشی

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.
چه اسم خوشگلی داری ایشالا امسال سال عروسیته من ب نیتت امشب برات سوره یس میخونم نماز حضرت زهرارو  ...

ممنونم.ازت.مانداناجان.وای.خیلی.خوشحالم.کردى.إن.شالله.خدا.حاجتروات.کنه

عزیزم روزی دو رکعت نماز هدیه به حضرت معصومه بخون و از خانم بخواه...تضمینی

قربون.حضرت.معصومه.بشم./این.توصیه.ات.رو.عنایتی.ازطرف.خودشون.میبینم.مدتهاست.که.نشانه.هایی.ازتوجه.شون.میبینم.اما.اینجاقابل.گفتن.نیس.هرصبح.بهشون.سلام.میدم.ازخداتوفیق.میخوام.واسه.انجام.کاری.که.گفتی