2777
2789
عنوان

بچه ها قد ۱۷۸ برای مرد خوبه یا کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4210 بازدید | 51 پست
همه چیز پسره خوبه در واقعه تو این زمونه عالیه این گیرداده رو قد!!!!

اخه قدش بیشترم بود دیگه تفاوت قدشون خیلی زیاد میشد تو ذوق میزد🥴

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
قدش خوبه  ولی مهم شخصیته بخاطر قد یه آدم خوب رو رد نکنید برید با یه دراز بی خاصیت  دوست ...

واااای 😂 همینو اسکرین میفرستم براش👍

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قدش بیشترم بود دیگه تفاوت قدشون خیلی زیاد میشد تو ذوق میزد🥴

این دنبال ۱۹۰ خداییش پسره خوبه نمی دونم چه مرگشه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

مهم انسانیت و عشق و جنم پول دراوردنه 

قد واقعا اهمیت زیادی نداره 

بالاخره اون  خوشکل و قد بلندام یروز پیر میشن و ازمون فقط خاطرات خوب و خوبیا بجا میمونن چیزایی که بدس آوردیم 

انقد معیار های ظاهری رو بولد کردن که چیزای مهم کم اهمیت شده واسه دخترا و پسرامون 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
واااای 😂 همینو اسکرین میفرستم براش👍

اره زنش حامله بود بنده خدا از هوش رفته بود 

رفته بود زیرش بعد زنگ زده بود به بابام گفته بود زنم غش کرده رفتم زیرش دیگه نمیتونم بلندش کنم 

دقیق دو متر بود ولی نه بنیه داشت نه عرضه 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
این دنبال ۱۹۰ خداییش پسره خوبه نمی دونم چه مرگشه

دوستت چند سالشه؟اصلا به بلوغ فکری نرسیده 

واقعا قد چه اهمیتی داره؟

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
مهم انسانیت و عشق و جنم پول دراوردنه  قد واقعا اهمیت زیادی نداره  بالاخره اون  خوشک ...

باور کن من آقا رو تقریبا میشناسم همه اینارو داره تیپشم انصافا خوبه بادی بیلدینگ کار میکنه ولی این دیوانه میگه قدش کوتاهه!!!!!

الان اگه یه پسر بیاد بگه رفقا باسن دوس دخترم کوچیکه به نظرتون چیکار کنم همه میگن پسره هوله 😂

🤣🤣🤣🤣🤣

دوستت چند سالشه؟اصلا به بلوغ فکری نرسیده  واقعا قد چه اهمیتی داره؟

۳۶ چی بگم.....

الان اگه یه پسر بیاد بگه رفقا باسن دوس دخترم کوچیکه به نظرتون چیکار کنم همه میگن پسره هوله 😂

پسری هم که واقعا کسی رو بخواد این حرف رو نمیزنه

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
اره زنش حامله بود بنده خدا از هوش رفته بود  رفته بود زیرش بعد زنگ زده بود به بابام گفته بود زن ...

وای بنده خدااا

۳۶  این همین کار ها رو کرده تا حالا شوهر نکرده وسواس زیادی هم خوب نیست

دقیقا میگه من کمال گرا شدم

خودشم عذاب میکشه ولی واقعا قانع نیست همه چیز باهم میخواد

۳۶ چی بگم.....

توروخدااا؟ 

من فکر کردم ۱۳/۱۴ سالشه🤭

آدم میمونه چی بگه