2777
2789
عنوان

بچه ها قد ۱۷۸ برای مرد خوبه یا کمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4202 بازدید | 51 پست
دقیقا میگه من کمال گرا شدم خودشم عذاب میکشه ولی واقعا قانع نیست همه چیز باهم میخواد

هیچ آدمی کامل نیست...

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
پسری هم که واقعا کسی رو بخواد این حرف رو نمیزنه

نه آخه خانم ها خیلی خودشون برتر میدونن وانتظار بی جا دارن که مرد همون جور که هستن اونارو بخاد ولی دختر حتی به قد که دست خودش نیست گیر میده و انتظار کامل بودن از پسر داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدااا؟  من فکر کردم ۱۳/۱۴ سالشه🤭 آدم میمونه چی بگه

😂🤣😂

پست شما رو هم اسکرین میفرستم براش 👍

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
😂🤣😂 پست شما رو هم اسکرین میفرستم براش 👍

پس زیرش بنویس 

فحش ممنوع🤭🤣🤣🤣🤣🤣

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
پس زیرش بنویس  فحش ممنوع🤭🤣🤣🤣🤣🤣

نه طفلی مادبه

فقط وسواس پیدا کرده

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
نه آخه خانم ها خیلی خودشون برتر میدونن وانتظار بی جا دارن که مرد همون جور که هستن اونارو بخاد ولی دخ ...

دقیقا 

ظاهر و قد آدما دست خودشون نیست که بخوای ازش ایراد بگیری 

مهم اخلاق و موقعیت اجتماعیشه 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
نه آخه خانم ها خیلی خودشون برتر میدونن وانتظار بی جا دارن که مرد همون جور که هستن اونارو بخاد ولی دخ ...

اسی اینم اسکرین کن بفرست براش

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
نه طفلی مادبه فقط وسواس پیدا کرده

خداحفظش کنه❤️

ولی خب این همه سختگیری واقعا خوب نیست 

مهم اخلاقه،مهم تفاهمه 

زشتی و زیبایی ،قد بلند و کوتاه، چاقی و لاغری بعد یه مدتی عادی میشه 

این اخلاقِ بدِ که هیچوقت عادی نمیشه 

وقتی ام که این آقا از لحاظ اخلاقی تایید شده است دیگه حرفی نمی‌مونه 

بنده خداام که واقعا قدش کوتاه نیست خوبه به هم میان

به دوستت بگو دنبال بهونه نباش دخترررر انقدم رو پسر مردم عیب نزار🤭

اسی اینم اسکرین کن بفرست براش

چشم

جالبه اون آقا چهره شون به نظر من خیلی سرتر هستن

حتی به دوستمم گفتم 

پسره چند بار به واسطه گفته پس چی شد و.... تا ببینیم قسمت

باور کن من آقا رو تقریبا میشناسم همه اینارو داره تیپشم انصافا خوبه بادی بیلدینگ کار میکنه ولی این دی ...

با بقیه کار نداشته باش نوبت خودت که شد زرنگ باش

راهنمایی کردی نمیخواد دیگه بیشتر ازین دخالت نکن فردا به مشکل بخوره تورو مقصر میدونه

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
خداحفظش کنه❤️ ولی خب این همه سختگیری واقعا خوب نیست  مهم اخلاقه،مهم تفاهمه  زشتی و زیبا ...

بله من خودم ۱۲ الی ۱۳ ساله متاهلم همه اینارو مو به مو گفتم حتی گفتم اگر واقعا ازدواجی نیستی الکی ایراد نگیر

بله من خودم ۱۲ الی ۱۳ ساله متاهلم همه اینارو مو به مو گفتم حتی گفتم اگر واقعا ازدواجی نیستی الکی ایر ...

پایدار باشید عزیزم ❤️

ایشون دلش با آقا نیست دنبال بهونه است😅

با بقیه کار نداشته باش نوبت خودت که شد زرنگ باش راهنمایی کردی نمیخواد دیگه بیشتر ازین دخالت نکن فرد ...

اصراری در کار نیست

صرفا برای اینکه یه نظر سنجی بکنم تاپیک زدم

چون واقعا باور نمیکنه این آقا کاملا نرمال و اکی هست

پایدار باشید عزیزم ❤️ ایشون دلش با آقا نیست دنبال بهونه است😅

میگه از تنهایی تو چهل سالگی و بعدش میترسم 💔❤️‍🩹

بخاطر همین میگم بیشتر فکر کنه

ممنون عزیزم

اصراری در کار نیست صرفا برای اینکه یه نظر سنجی بکنم تاپیک زدم چون واقعا باور نمیکنه این آقا کاملا ...

شاید انقد ضربه خورده سخت میتونه اعتماد کنه بگو بیخیال باش بدبین نباش هرچی شد شد مهم اینه ذاتش حوب باشه 

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!