2777
2789
سلام خانوما شبتون بخیر..من دهم فروردین زایمان طبیعی کردم و چهارتا بخیه خوردم..اما با گذشت 18 روز یکی از بخیه هام جوش نخورده و فکر کنم بازه..زیاد هم درد نداره..دکترم تا یکشنبه نیست. اگه تجربه دارید میخوام بدونم امکان داره خودش جوش بخوره یا باید حتما دوباره بخیه بخوره..از بخیه زدن دوباره میترسم..
سلام عزیزم خودش جوش میخوره اما فعالیت جنسیتو زود شروع نکن
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
من اطلاع ندارم گلم ولی یه سوالی دارم کی به روش اپیدورال زایمان کرده؟میشه یکم توضبح بده؟ استارتر اگه دوست نداری تو تاپیکت سوال پرسیدم پستمو پاک کن
24 شهریور.بهترین روز زندگیم.خدایا ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه میترسم عفونت کنه..واقعا نمیدونم چکار کنم..فقط وقتی آب میخوره بهش یکم میسوزه..معصومه جون من از این روش استفاده نکردم ولی درد زایمان واقعا زیاد بود اما خوب بازم راضیم از طبیعی زایمان کردن.کلا چهار ساعت درد کشیدم و بعدش راحت راحت بودم