2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چیکار کردی

من خیلی از نظر هوش و اینا خوبم

پنج شنبه قبل ازمون خوندم ترازم شد ۷۰۰۰🙃😂تو یه روز کاری که بچه های طول دو هفته انجام میدم انجام دادم

یا در مورد مسائل مادرم گفتم نه نمی‌تونم تحمل کنم دختر باشم مادرباشم....

همینطور نشسته بودم گفتم تا اینجا کم اوردی؟چیزیت شده؟ پس میتونی کسی حز خودت نمیتونه کمکت کنه هنوز خیلی بیشتر از اینا جا داره تحمل کنی..

من خیلی از نظر هوش و اینا خوبم پنج شنبه قبل ازمون خوندم ترازم شد ۷۰۰۰🙃😂تو یه روز کاری که بچه های ...

این واسه ناامیدی کار میکنه

ولی وقتی پس زمینه ذهنت قبولت نداره چیزی که در توانت هستو هم نمیتونی انجام بدی چی

این واسه ناامیدی کار میکنه ولی وقتی پس زمینه ذهنت قبولت نداره چیزی که در توانت هستو هم نمیتونی انجا ...

دقیقا همینطور بودم من میگفتم از این شهر میریم خوب همه کارارو میکنم

بعد یهو همه چیو باختم

دوباره سرپا شدم

قبلا اوکی بودی بعد اینجوری شدی دوباره حلش کردی یا نه

قبلا بهتر بودم تحت حمایت تعریف هایی که پدرم ازم داشت. 

الان هر چقدر هم کسی ازم تعریف کنه دو روز بعد اثرش از بین میره. 

باید علم خودشناسی رو یاد بگیرم. البته نه علم در عمل ، چون میدونم اشرف مخلوقاتم ولی باور ندارم. 

وقتی خودم رو با برخی مقایسه میکنم حس ارزشمندی میکنم فقط در امور دنیایی  اما با بعضی دیگه نه. در امور معنوی و روحی و ... 

قبلا بهتر بودم تحت حمایت تعریف هایی که پدرم ازم داشت.  الان هر چقدر هم کسی ازم تعریف کنه دو رو ...

آره و البته که اعتماد به نفسی که از مقایسه بیاد ارزشی نداره