2777
2789
عنوان

دنیا روی سرم خراب شد...!

3434 بازدید | 34 پست
پسرم 2 سال و 4 ماهشه خیلی می ره جلوی تلویزیون چند وقتی بود حس می کردم یه چشمش کمی انحراف داره به هر کی می گفتم می گفت الکی حساسی چیزی نیست امروز بردمش چشم پزشکی معاینه کرد و گفت چشمش خیلی ضعیفه شماره چشماش یکی 6 و یکی 7 باور نمی کردم دنیا روی سرم خراب شد باورم نمی شه بچه 2 ساله شماره چشم 6 و 7 دکتر می گفت مادرزادیهی ما اصلا تو خانواده هامون نداریم همچین چیزی گفت باید عینک بزنه با این شماره چشمش حتما عینکش ته استکانی می شه اونقدر براش گریه کردم که سرم داره می ترکه کسی تجربه ای نداره بگه ؟ اگه خوب نشه و مجبور شه همیشه عینکی بشه چی؟ چطوری مجبورش کنم همش عینک بزنه؟ خیلی شیطونه.. خدایا این چه بلایی بود؟؟ ول

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عینک که ناراحتی نداره میتونی با دکترش مشورت کنی تا بهت بگه چجوری از عینکش مراقبت کنی در ضمن بعد از یه مدت میتونی عمل کنی الان که دیگه این چیزا چاره داره؟؟؟؟
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
سلام ضعیفی چشم بچه تا زیر 5 سال قابل درست شدنه اگر عینکشو بزنه بعدش هم اگر نشد در سن بالاتر یه جراحی ساده درستش میکنن دور از جون مرگ نیست که چاره نداشته باشه گربه هم نکن خدا پسر گلتو حفظ کنه برادر زاده منم همینه از 2 سالگی داره عینک میزنه جیگرشو با عینک خواستنی ترهم هست آخه تو نوزادی 12 روز تو دستگاه موند او تاثیر بد گذاشت رو چشماش
می ترسم بیشتر بشه اگه خوب نشه موقع مدرسه هم مجبور بشه عینک بزنه چی؟ اگه کسی دکتر خوب می شناسه ممنون می شم معرفی کنه متخصص چشم پزشکی اطفال من بردمش کلینیک نگاه تو شریعتی پیش دکتر صالح پور