2777
2789
عنوان

راه‌های شناخت همسر (پارتنر) خودشیفته/ قسمت دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 34 پست
واقعا گیر کردم دور هم جمع شده بودن در مورد دوس پسر روشای مخ زنی حرف میزدن  خب من این مدلی نیست ...

باورت میشه منم مثل تو بودم 🥲 و می فهمم چقدر سخته تغییر کنیم. ولی باید از همین کارای کوچولو شروع کرد. مثلا یه نفر لباسش به نظرت قشنگه، بگو: "چه لباس قشنگی. از کجا گرفتید؟" یا مثلا هوا بارونیه بگو:" من خیلی هوای بارونی رو دوست دارم، شما هم؟" میخوام بگم از هر موقعیتی که می تونی استفاده کن برای شروع ارتباط. حتی شده در حد یکی دو جمله. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
باورت میشه منم مثل تو بودم 🥲 و می فهمم چقدر سخته تغییر کنیم. ولی باید از همین کارای کوچولو شروع کرد ...

ارهه 

واقعا دارم همه زورم میزنم اما نمیدوم چطور مث بعضیا انقد جذاب و کاریزماتیک باشم 

حالا امروز رفتم باشگاه یکی موهاشو کوتاه کرده بود رفتم بهش گفتم گفتم خوگل شدی  شاید چیز عادی باشه اما حس خوبی به خودمم داد

بعد اینکه میگم یه موقع هایی دچار خود تحقیری میشم اونو چیکار کنم؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهه  واقعا دارم همه زورم میزنم اما نمیدوم چطور مث بعضیا انقد جذاب و کاریزماتیک باشم&n ...

منظورت از خودتحقیری چیه؟ 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
خودموو کوچیک میبینم  حس ناکافی بودن دارم  اینطوری

به نظرم این حس زمانی در ما ایجاد میشه که ما استعدادها و توانایی های خودمون رو نشناسیم. یعنی اول باید باور کنیم که هر انسانی یه استعداد منحصربه‌فردی داره (پس خودمون رو با کسی مقایسه نمی کنیم) و در گام بعدی باید استعداد خودمون رو بشناسیم و اون رو تقویت کنیم.