2777
2789
عنوان

راه‌های شناخت همسر (پارتنر) خودشیفته/ قسمت دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 34 پست
پارتنر سابقم خودشیفته بود یعنی تمام این ویژگیها رو داشت. هرچی کات میکنیم بعد یه مدت بازم دلم براش وح ...

ببین دردش یه دفعه اس تحمل کن ولش کن اگر مطمینی خود شیفته اس شوهرت که نیس واقعا نابود میکنن اینجور ادمها پارتنرشون رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارتنر سابقم خودشیفته بود یعنی تمام این ویژگیها رو داشت. هرچی کات میکنیم بعد یه مدت بازم دلم براش وح ...

وقتی ولش کردی بخدا بعد یکسال هزار بار بخودت سرکوفت میزنی چرا همچین مزخرفی رو تحمل میکردی تنهایی هزار بار شرف داره با اینجور ادم بمونی هر چقدر بمونی بیشتر سواستفاده میکنن از پارتنرشون

وقتی ولش کردی بخدا بعد یکسال هزار بار بخودت سرکوفت میزنی چرا همچین مزخرفی رو تحمل میکردی تنهایی هزار ...

آره بعد هربار کات رفتارش سردتر میشد و شرایط سخت تری برام میذاشت.

یه خانمی هم میگفت خداروشکر کن به زور تو روابط چن نفرش نبردت

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

ببین دردش یه دفعه اس تحمل کن ولش کن اگر مطمینی خود شیفته اس شوهرت که نیس واقعا نابود میکنن اینجور اد ...

دردش فقط یه دفعه نیس عزیز. ده سال با فکر اون خوابیدم با فکر اون پاشدم. الانم که یه هفته س کات کردیم واقعا، حالم خیلی بده انگار که پشتم خالی شده باشه. خستم و بی انرژی به زور به کارای روزانه م میرسم. یه کششی دارم سمتش نمیدونم علتش چیه عین طلسم شدنه

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

ببخشید میشه راجبش بگین مثلا من چرا دوس دارم هی بچسبم به این آدم؟!!! احساس میکنم تنها مرد رو کره زمین ...

من هم تقریبا در شرایطی مشابه تو بودم. ببین باید بپذیریم مشکلاتی در وجودمون هست که باعث میشه به قول تو به آدم‌هایی بچسبیم که می‌دونیم اصلا آدم درستی نیستند. حتما یه مشاور خوب پیدا کن و اجازه نده مشکلات درونت تو رو به یه آدم غلط وصل کنه. یه مشاور خوب کمکت می‌کنه ببینی چه چیزی در تو هست که باعث این تصمیم شده. من خودم مشکلم این بود که بیش از حد میخواستم فداکاری کنم و انگار یه ماموریتی داشتم که طرف مقابلم رو نجات بدم! از طرف دیگه اونقدر در ابراز علاقه ماهر بود که ناخودآگاه در دام عاطفی اش گرفتار شدم. و خداروشکر می کنم که قبل از هر تصمیم جدی‌ای تونستم ازش رها بشم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
من خیلی ازش تعریف تمجید میکردم. یعنی ساعتها براش مینوشتم از لحظه اولی که عاشقش شدم، از تمام حرکات و ...

خودشیفته‌ها از همین تعریف و تمجیدها، تغذیه میشن. (البته بازم میگم تعریفی که به جا باشه اشکال نداره ولی خودشیفته دوست داره از هر رفتار و عملش تقدیر بشه، حتی فقط کارش غلطه) 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
دردش فقط یه دفعه نیس عزیز. ده سال با فکر اون خوابیدم با فکر اون پاشدم. الانم که یه هفته س کات کردیم ...

میدونم چی میگی این رابطه برات سودی نداره همین که گیر کردی افسردت کرده اونم که مشخصه اینجور ادمها خیانتکارن خودتو دوست داشته باش فک کن یکی مثل خودت اومده ازت راهنمایی میخواد چی بهش میگی منظورم اینه یه دفعه ولش کن دردشو بکش وگرنه ذره ذره این رابطه داغونت میکنه اونوقت یه جور میزاره میره که دیگه نتونی سر پا بشی بشین تو یه دفتر بدی هایی که بهت کرده رو بنویس هی هر روز این بدی ها رو مرور کن یادت نره باهات چیکار میکنه بعد متنفر میشی ازش 

همه ی راههای ارتباطی رو هم ببند 

هیچ جور راه نزار برگرده 

افتادی رو دور باطل اون میدونه هر وقت بره برگرده راهش میدی بخاطر همینه میره برمیگرده 

وقتتو پر کن اینقدر پر کن وقت نشه بهش فکر کنی حالا این پر کردن وقت با هر چی میتونه باشه سرکار رفتن درس خوندن 

چیزهایی که دوست داری رو بنویس هر چند کوچیک انجامش بده فقط رو خودت کار کن

رابطه هم باهاش داشتی؟؟؟

دردش فقط یه دفعه نیس عزیز. ده سال با فکر اون خوابیدم با فکر اون پاشدم. الانم که یه هفته س کات کردیم ...

تو عین معتادی که موادت رابطه با این فرده طلسم نیس همون قدر که مواد فرد معتاد رو نابود میکنه این رابطه هم دقیقا همینه

تو عین معتادی که موادت رابطه با این فرده طلسم نیس همون قدر که مواد فرد معتاد رو نابود میکنه این رابط ...

آره دقیقا ! فروردین ماه بود که دیگه از بی محلیاش واقعا خسته شده بودم. مثلا پیام میدادم بدش میومد میگفت فقط وقتی خودم کار داشته باشم. زنگ که دیگه هیچی. دیگه گفتم واقعا کات و ازت خواهش میکنم یه زمانی پیام دادم ج نده. من الان عین یه معتاد میمونم که باید ترک کنم. خواهش میکنم ج نده.

تا حدود یازده ماه حالم خوب بود و اما یه شب انگار جادوم کرده باشه اینقدر حالم بد شده بود ناخوداگاه دستم رفت بش پیام دادم.

بعد اون نامرد چه کار کرد؟ خیلی مهربون جواب داد و گفت اصلا قهرنبودم که آشتی کنم و حدود یه ساعت چت کردیم و قرار ملاقات برا چن روز بعد.رفتم خرید کردم چن تا لباس و اینا شب بش پیام دادم گزارش کار بدم که دیدم آنلاینه ولی سین نمیکنه. دوسه ساعت همینجوری گذشت.بهش اس دادم ج نداد. زنگ زدم رد تماس زد و یه پیام سرد و بی روح نوشت که دیگه با من تماس نگیر ممنون و تمام.

هرچی بش پیام میدادم که فقط بگو چرا این چن روز بازیم دادی؟ فقط میگف ولم کن. آویزون و فلان و بهمان.تا چن روز شوک بودم که فقط کاش بم میگفت چرا آشتی کرد باهام اون شب،اگه دیگه نمیخواست برگرده

خب ببین وقتی علت اصلی ترس‌ات رو پیدا کنی راحت تر می‌تونی حلش کنی. برای شروع بهتره با آدم‌هایی شروع به صحبت کنی که می دونی اهل مسخره کردن نیستند. یه موضوع مورد علاقه‌ات رو پیدا کن و درباره‌اش باهاشون حرف بزن. یا یه چیزی که خیلی کمک می‌کنه پیدا کردن موضوع مشترک هست. توی همون کتابخونه که هستی به این فکر کن بین تو و یه نفر دیگه چه موضوع مشترکی برای حرف زدن وجود داره، کتاب، پوشش و ظاهر و .

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اسی داشتیم تو اون تاپیک صحبت میکردیم اینو گفین 

بببین مشکل همیننه احساس میکنم تو کتابخونه هیچکس مث من نیست 

دیروز اتفاقی ینفر دیدمکه میخواست مهاجرت کنه 

شد موضوع مشترک یکم صخبت کردیم 

اما خب تموم شد 

همون بود دیگه

اسی داشتیم تو اون تاپیک صحبت میکردیم اینو گفین  بببین مشکل همیننه احساس میکنم تو کتابخونه هیچک ...

"احساس می‌کنم هیچکس مثل من نیست" ببین همین جمله می‌تونه به تو این حس رو بده که نمی‌تونی موضوعی برای گفت‌وگو پیدا کنی. ممکنه واقعا هم علایق متفاوتی داشته باشی ولی با این حال پیدا کردن یه موضوع مشترک خودش یه مهارته که باید تمرین بشه. مثلا خودت موضوعی مثل سفر رو پیشنهاد بده. موضوعیه که بالاخره همه در موردش حرفی برای گفتن دارن. لازم هم نیست که حتما دیدگاه‌هاتون شبیه هم باشه،  چون فقط داریم تمرین می‌کنیم چطور اعتماد به نفس شروع گفت‌وگو و ادامه‌ی بحث رو پیدا کنیم. 

"احساس می‌کنم هیچکس مثل من نیست" ببین همین جمله می‌تونه به تو این حس رو بده که نمی‌تونی موضوعی برای ...

واقعا گیر کردم دور هم جمع شده بودن در مورد دوس پسر روشای مخ زنی حرف میزدن 

خب من این مدلی نیستم 

اخه همه درگیر درسن 

الان بعید میدونم اصن کسی به سفر فک کنه 

خیلی ادمای عجیبین  مثلا یه خانمی مسیول اونجاس من وایب خوبی ازش میگرفتم یمدت نیومد امروز اومد من اولش شوکه شدم 

اینا بعد گفتم برم پیشش یچیزی بگم بعد گفتم که چی حالا بگم چی میشه به من چه اصن نشستم فقط  یه لبخند کج موج زدم 

اما بغل دستیم برای خانمه دست تکون داد گفت وای نبودین یمدت  دوباره برگشتینن 

خانمه گفت نه دیگه کار نمیکنم امروز اومدم سر زدم 

دختره گفت واای چع عالی زنگ تفریح میبنمپتون صحبت کنیم 

من خیلی غضم گرفت چرا نتونستم مثث این باشم