2777
2789
بپرس

ببخشید من و دوستم کلاس ثبت نام کردیم

ترم های قبلم همینجا بودیم

بعد این ترم میگن تعدادتون به حد کافی نرسیده ممکنه کلاس تشکیل نشه

ینی پول رو پسمون میدن یا میفرستنمون شعبات دیگه

اخه یه ترم دیگه هم این اتفاق افتاد و من و دوستم نرفتیم اون ترم کلاس و عقب هم افتادیم

الان بازم یه همچین چیزی پیش اومده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من و دوستم کلاس ثبت نام کردیمترم های قبلم همینجا بودیمبعد این ترم میگن تعدادتون به حد کافی نر ...

یا شعبه ی دیگه میرید یا عقب میفتین

منم یه ترم شعبه ی دیگه افتادم . البته خودتون انتخاب میکنید کدوم شعبه برید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یا شعبه ی دیگه میرید یا عقب میفتینمنم یه ترم شعبه ی دیگه افتادم . البته خودتون انتخاب میکنید کدوم شع ...

ببخشید نمیشه مثلا کلاس رو نیمه خصوصی برداریم

اخه الان ۳ نفر ثبت نام کردن

ببخشید نمیشه مثلا کلاس رو نیمه خصوصی برداریماخه الان ۳ نفر ثبت نام کردن

نمیدونم

شاید بستگی به دوره ات داشته باشه

تو آیلتس میشه . اما تو عمومی بزرگسالان نمیدونم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیدونمشاید بستگی به دوره ات داشته باشهتو آیلتس میشه . اما تو عمومی بزرگسالان نمیدونم

ممنونم

اخه نمیدونم چرا همش این اتفاق میوفته

الان بار دومه

یهو بچه ها دیگه نمیان تعداد کم میشه

ممنونماخه نمیدونم چرا همش این اتفاق میوفتهالان بار دومهیهو بچه ها دیگه نمیان تعداد کم میشه

انلاینم داره؟

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
بله عمومی هستم

خدا قوت بهت

فقط فاصله ننداز و انگیزه ات رو از دست نده

با پشتکار و لذت برو جلو 💛💛💛